Kuyucak Kaymakamı başına dayadığı tabancayla yaşamına son verdi

Kuyucak Kaymakamı başına dayadığı tabancayla yaşamına son verdi
Aydın'da Kuyucak Kaymakamı Yılmaz Kurt, otomobilinde ölü bulundu. Kaymakam Kurt'un başına dayadığı tabancayla yaşamına son verdiği belirlenirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

2 seneyi aşkın bir süredir Kuyucak Kaymakamı olarak görev yapan Yılmaz Kurt, dün akşam mesai bitiminde Kaymakamlıktan ayrılırkan personelle helalleşti. Yakınları, Kurt'un eve gelmemesi üzerine şüphelenip telefonla da ulaşamayınca jandarma ve polise durumu bildirdi.

İhbar üzerine harekete geçen ekipler, Kaymakam Kurt'un telefon sinyalinden yerini tespit ederek Didim Akbük Mahallesi'ne gitti. Ekiplerin yaptığı inceleme sonucu, Kurt'un otomobil içerisinde, elinde tabanca ile başından vurulmuş halde bulunduğu belirtildi.

Jandarmanın olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenilirken, Aydın Valiliği olay ile ilgili açıklama yaptı Valiliğin yapılan açıklamada, 'Kuyucak kaymakamımız Yılmaz Kurt Didim ilçesi Akbük Mahallesi sahilinde 02.04 2021 günü saat 21.45 sıralarında ölü olarak bulunmuştur. Kaymakamımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Konu ile ilgili soruşturma devam etmektedir. Kamuoyuna duyurulur' denildi..

Öte yandan Kurt'un cenazesinin savcının incelemesinin ardından Didim Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı belirtilirken, Aydın Valisi Hüsetin Aksoy'un Kaymakam Yılmaz Kurt'un eşine taziye ziyaretinde bulunduğu öğrenildi. 

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.