Laleli'de bıçaklanan Afrikalı hayatını kaybetti

Laleli'de bıçaklanan Afrikalı hayatını kaybetti
Chems Eddine Aouchar isimli Cezayirli asıllı vatandaş tartışma yaşadığı bir kişinin bıçak darbesiyle yerde kaldı. Aouchar tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Fatih'in Mimar Kemalettin Mahallesi'nde gece saatlerinde bir cinayet işkendi. Bıçak darbesiyle yerde kalan Cezayir asıllı bir vatandaş hastaneye kaldırıldı ancak hayata tutunamadı. Kaçan kişi için polis araştırma başlattı.

Olay nasıl yaşandı?
Olay, Fatih Mimar Kemalettin Mahallesi'nde gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz Cezayir uyruklu bir kişi Soğan Ağa Cami Sokak üzerinde karşılaştığı Chems Eddine Aouchar (32) isimli kişi ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşadı. Yaşanan tartışmada şüpheli Aouchar'ı bıçakla ağır yaraladı. Şüpheli hızla olay yerinden kaçarken, Aouchar'da kanlar içinde yere yığıldı. Çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi yaparak hastaneye kaldırdı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Aouchar yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

Delil çalışması yapıldı
Olay sonrası gelen polis ekipleri şerit çekerek güvenlik önlemi aldı. Olayın meydana geldiği yerde detaylı çalışma yapan polis ekipleri şüphelinin kullandığı bıçağı da delil torbasına koydu. Polis ekipleri çevredeki vatandaşlardan aldığı bilgiler ile kaçan ve Cezayir uyruklu olduğu düşündüğü şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.  Polis ekiplerinin olay sonrası çok yönlü soruşturmasının devam ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.