Lezzet durağı çorbacı Aden

Lezzet durağı çorbacı Aden
Birbirinden lezzetli çorbaları ve zengin menüsüyle 1983 yılından beri müşterilerine kaliteli hizmet veren Çorbacı Aden'in Büyükçekmece-Beylikdüzü Şubesi de dün hizmete girdi. Açılışta konuşan işletme sahibi Enis Avşar, “Müşterilerimiz buraya geldiğinde lezzeti keşfedecek, lezzet durağına gelecek” dedi.

1983'ten bu yana müşterilerine kaliteli hizmet anlayışıyla hizmet veren Çorbacı Aden, Gaziosmanpaşa ve Bayrampaşa'dan sonra Büyükçekmece-Beylikdüzü Şubesi'nin de açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ev sahipliğini işletme sahipleri Enis Avşar ve Olcay Avşar yaparken açılışa CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, iş insanı Çetin Çapan, İstanbul Gazeteciler Dernek (İGD) Başkanı Mehmet Mert ve çok sayıda meclis üyesi katıldı. Görkemli bir şekilde gerçekleşen açılış öncesi Damga'ya konuşan Enis Avşar, Büyükçekmece-Beylikdüzü Şubesi'ni hizmete açtıklarından dolayı çok mutlu olduklarını söyleyerek kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan isimlere teşekkür etti. 

Kaliteden ödün vermeyiz
Çorbacı Aden'in her zaman kalitenin ve lezzetin en önemli adresi olduğunu bölgede de bu anlamda kalitesini ispat edeceğini anlatan Avşar, “İlk şubemi açarken ilk önce kalite ve hijyenden asla taviz vermedim. Bu benim üçüncü şubem burada Beylikdüzü halkına yakışır bir şekilde her gün 10-15 çeşit olacak. Haftasonları açık büfe kahvaltı hafta içi serpme kahvaltıyla halka hizmet edeceğiz. Kelle paça, beyran için Afyon'dan özel et geliyor. Günlük her gün günde 3 sefer çorbalarımızı değiştiririz kaliteden asla taviz vermeyiz. Aile şirketiyiz. 7 gün 24 saat Beylikdüzü ve Büyükçekmece'deki tüm müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Toplam 3 şubede 50-60'a yakın kişi çalışıyor. Mutfaklarımız açık. Herkes gelip gezebilir biz kesinlikle kaliteden hijyenden asla taviz vermiyoruz. Müşteriler bu yüzden bizi tercih etmeli” dedi.

Kendine has kavurması var
Sadece çorbaları değil diğer yemekleriyle de göz dolduran restoranın en önemli yemeklerinden birinin de kavurma olduğunu belirten Avşar, “Kendimize ait has bir kavurmamız var. Çorbacı Aden. Kimseye ait değil kendimize özel ve hastır. Bu kaliteyi hizmeti verebilmem için ilk önce burayı bir görüp lezzeti almaları lazım ondan sonra farkımızı görecekler. 100 metrekare bahçeli iki katlı. Aynı anda 250-300 kişiye hizmet verebiliyoruz” ifadelerini kullandı.

Gururlandık
Açılışta konuşan CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, işletme için hayırlı olsun dileklerinde bulunurken şöyle konuştu; “Geldiği noktayla gurur duyuyorum. Hem İmamoğlu ile hem Çalık ile hem Hasan Akgün başkanımızla ilgili güzel şeyler duyuyoruz bu da bizi gururlandırıyor. Bu dönemde böyle güzel bir yeri Beylikdüzü'ne kazandırdıkları için mekan sahiplerine teşekkür ediyorum.”

Çok büyük iş yaptılar
Açılış nedeniyle mekan sahiplerini tebrik eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ise Türkiye'nin içinde bulunduğu bir ekonomik krizde böyle önemli bir işletme açmış olmanın büyük bir zenginlik olduğunu söyledi. Akgün, “Bir müesseseyi açmak için buradayız. Ekonomik şartların ağır olduğu zamanlarda arkadaşların cesaret gösterip bir tesis açması bölgemiz için önemli. Allah bol kazançlar versin çok kazanın başka yerlerde açın ki çalışan insan sayısı artsın. Memleketimizin içinde bulunduğu ağır şartları bizim kadar bilemezsiniz. Çünkü akşama kadar bizden sadece para isteniyor, iş istiyor, kesilmiş elektriğinin faturasının ödenmesi isteniyor, kiracı kirasının parasını istiyor. Camiye gidene kadar bir sürü insan yardım istiyor. O nedenle herkes hesabını iyi tutsun. Kartla alışveriş yaparken harcama yaparken yarını da düşünün. Her gün kapımızda onlarca vatandaş intihar edeceğim diyor birçok da intihar oluyor. Bu ahval içerisinde iş yeri açan arkadaşlarımızı kutluyorum. Allah bol kazanç nasip etsin. İnşallah her çok güzel olacak” diye konuştu. 

Çeşitleri gibi kazancı da bol olsun
Mekan sahiplerini tebrik eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık da söz konusu işletmenin Büyükçekmece ve Beylikdüzü'ne çok yakıştığını söyledi. Akgün'le birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu da vurgulayan Çalık, “Biz tabii sınır ilçesiyiz. Akgün'ün tecrübelerinden hep istifade ettik. Burası için bol kazanç diliyorum umarım içerideki çeşitlilik gibi kazancı da bol olur hayırlı uğurlu olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum