Lionslar iftarda buluştu

Lionslar iftarda buluştu
Büyükçekmece Albatros Lions Kulübü, Ramazan dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine çeşitli yardımlarda bulundu. Kulüp üyeleri ayrıca iftar yemeğinde bir araya geldi

Büyükçekmece Albatros Lions Kulübü üyeleri iftarda buluştu. Ramazan Ayı nedeniyle 50 ihtiyaç sahibine market çeki dağıtan kulüp üyeleri daha sonra iftar için Adanalı’da bir araya geldi.

Dünyada 'Nerede ihtiyaç varsa orada bir Lion vardır' sloganı doğrultusunda çalışan ve bu yıl 101. yılını kutlayan Uluslararası Lions Kulüpleri, 1917'de ABD'nin Illinois eyaletine bağlı Chicago kentinde, Melvin Jones tarafından kurulan sivil bir hizmet kulübü. 101 yıldır Lions tüm dünyada 206 ülke ve coğrafi bölgede, 1,35 milyon Lion ile karşılıksız hizmet etmektedir.

Türkiye 1963 yılında Ord. Prof. Dr. Fahrettin Kerim Gökay önderliğinde kurulan Lions dünyada 118. sırada yer almaktadır. 14 Haziran 2016 tarihinde kurulan Büyükçekmece Albatros Kulübü kuruluşundan bugüne kadar 17 manuel+ 2 akülü engelli aracı, 253 mülteciye gıda yardımı, çocuklara giysi yardımı, maddi yardımlar, zeytin Ağacı dikimi, eğitim bursu gibi hizmetler gerçekleştirdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.