LÖSEV’de 19 Mayıs coşkusu

LÖSEV’de 19 Mayıs coşkusu
LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı Ankara merkez başta olmak üzere 9 ayrı şehirde eş zamanlı olarak coşkuyla kutladı.

LÖSEV İstanbul’da lösemiden iyileşmiş gençler, tedavisi devam eden çocuklar, LÖSEV personel ve yöneticileri önce Beşiktaş’ta Atatürk Anıtı önüne çelenk bıraktılar.

losev.jpg

20 Mayıs Cumartesi günü ise Caddebostan Sahil’de düzenlenen LÖSEV Spor Şenliği’nde gönüllüleri ve iyileşmiş gençleri bir araya geldiler.

losev2.jpg

Günün anlam ve öneminin belirtildiği konuşmalar, marşlarla düzenlenen aktiviteler, dans gösterileri gibi içeriklerle renklenen etkinlikte yüzlerce katılımcı Cumhuriyetin kazanımlarını tekrar hatırlayıp coşkuyu doyasıya yaşadı.

losev4.jpg

LÖSEV gönüllülerinin ve iyileşmiş gençlerinin katıldığı yoga etkinliği ile başlayan LÖSEV Spor Şenliği’nde önceden belirlenen gruplar arasında düzenlenen futbol ve voleybol turnuvaları katılımcılar arasında heyecan yarattı.

losev5.jpg

LÖSEV personelleri, gönüllüleri ve Büyük LÖSEV Ailesinin mihenk taşı mücadeleci gençler etkinlikte yer alarak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı milli mücadelemizin başladığı büyük adımı içten dileklerle kutladı. Tarihine gururla bakan LÖSEV, Mustafa Kemal Atatürk’ün izindeki LÖSEV Gençliği ile geleceğe de umutla bakıldığı vurgulandı.

losev6.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.