Lüks sitede yaşayan kadın temizlikçiyi dolandırdı!

Lüks sitede yaşayan kadın temizlikçiyi dolandırdı!
Gündelik çalıştığı evlerde temizlik yapan Sevgi Güven, ev sahibi olma hayali ile verdiği 70 bin lirayı Fulya Ö.'ye kaptırdı. Parayı alan Fulya Ö., bir gün sonra kayıplara karıştı.

3 çocuğu bulunan Tamer- Sevgi Güven, yaşadıkları sitede kapıcı dairesinde kalıyordu. Sevgi Hanım temizlik işi ile günlük yevmiyesini alıyor ve geçimlerine katkıda bulunuyordu. Sitede oturan sakinlerden birisi olan Fulya Ö., geçen sene çağırıp memnun kadlığı Sevgi Güven'in sürekli gelmesi için anlaştı. Güven de 4 ay boyunca gidip geldiği evde temizlik işlerini yaptı. Bir gün duyduğu ev alma konusu sonrası işler değişti.

Akrabası ile ev almak istediklerini konuşan Sevgi Güven'in konuşmalarının ardından  "Bana 'size yardım ederim, bankadan kredi çekeceğinize ben üzerini tamamlarım. Taksit taksit ödersin' deyince teklifi kabul ettim" dedi. Fulya Ö.'nün tanıdık emlakçılar aracılığıyla bir ev bulduğunu kaydeden Güven, "70 bin lira paramızı götürüp verdik. Ertesi gün sır olup kayboldu. Ben onu noterde beklerken, 'Cenazem vardı, gelemedim' dedi. Üç ay oldu hâlâ bir haber alamadık" diye konuştu.

Birçok kişiyi dolandırmış
Tüm birikimlerini kaybeden aile, şimdi kızları adına çektikleri krediyi ödüyor. Fulya Ö.'nün 14 ayrı suçtan aranması olduğunu öğrenen Tamer Güven, "Çok sayıda kişiyi dolandırmış. Oğlunun okulunu ve kuaförü bile mağdur etmiş. Bir yakınının beyaz eşya dükkânı olduğunu belirterek 10 bin lira istemişti. O para da gitti" dedi. SABAH

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum