Lüleburgaz'da yüzlerce bisiklet sporcusu Ulu Önder için yarışacak!

Lüleburgaz'da yüzlerce bisiklet sporcusu Ulu Önder için yarışacak!
Lüleburgaz Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı haftası etkinlikleri kapsamında, Lüleburgaz Bisiklet Motosiklet Gençlik Spor Kulübü Derneği iş birliğiyle “Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yol Yarışı” gerçekleştirecek. 29 Ağustos günü saat 09.15’te Lüleburgaz Yeni Tören Alanı’ndan başlayacak ve biri 62, diğeri 140 kilometrelik iki parkur halinde düzenlenecek yol yarışına yurtiçinden 200’den fazla bisiklet sporcusu katılacak. Her iki parkur Lüleburgaz Yıldızları Motosiklet ve Bisiklet Akademisi’nde (LYMBA) sona ere

Lüleburgaz 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce bisiklet yarışçısını ağırlayacak dev bir organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün adına düzenlenen Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yol Yarışı’nda 200’den fazla lisanslı bisiklet sporcusu ter dökecek. Etkinlik Lüleburgaz Belediyesi ile Lüleburgaz Bisiklet Motosiklet Gençlik Spor Kulübü Derneği iş birliğiyle, Kırklareli Valiliği, Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Kırklareli Belediyesi katkılarıyla gerçekleştirilecek. 


140 ve 62 kilometrelik zorlu parkurlar!

Türkiye’nin dört bir yanından katılacak kadın ve erkek bisiklet sporcular toplam 9 kategoride yarışacak. Biri 62, diğeri 140 kilometre uzunluğunda iki ayrı parkurun yer alacağı yarışlar LYMBA’da sona erecek. Yarışlarda dereceye girenlere madalya ve kupa verilecek. 


270 polis ve jandarma görev alacak

İlk parkur Lüleburgaz Yeni Tören Alanı’ndan başlayıp Kırklareli Demircihalil Köyü’ne kadar devam edecek, ardından da aynı güzergahtan dönülerek LYMBA’da sona erecek.  Bu parkur 140 kilometre uzunluğunda olacak. İlk parkurun saat 09.15’te başlayıp 13.30 gibi bitmesi planlanıyor. İkinci parkur da 13.30’da Yeni Tören Alanı’ndan başlaşıp Babaeski Otoban Kavşağı’ndan dönülerek yine LYMBA’da sona erecek. Bu parkurun da 15.30 – 16.00 arasında sona ermesi planlanıyor. 


Ödül töreni 16.00’da

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yol Yarışı’nın tamamlanmasının ardından ise saat 16.00’da LYMBA’da ödül töreni gerçekleştirilecek. 


270 kolluk kuvveti görev alacak

Günün büyük bir bölümünde sürecek olan yol yarışında polis, jandarma ve zabıtalardan oluşan toplam 270 kolluk kuvveti görev alacak. Kolluk kuvvetleri bisiklet güzergahlarında sıkı önlemler alacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.