Malatyalılar İmamoğlu’na gitti

Malatyalılar İmamoğlu’na gitti
Malatya Beylikdüzü İş Adamları Derneği ile Malatyalılar Sosyal ve Dayanışma Derneği Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti. Malatya Beylikdüzü İş Adamları Derneği Başkanı Mehmet Çoban ve Malatyalılar Sosyal ve Dayanışma Derneği Başkanı Yılmaz Gökhan, İmamoğlu'na yapacakları çalışmaları anlattı.

Beylikdüzü'nde yeni bir dernek kurduklarını söyleyen Yılmaz Gökhan, “Burada bir eksik var diye düşündük ve Beylikdüzülü Malatyalıları tek çatı altında toplayacak olan derneğimizi kurmaya karar verdik. Dernek olarak öncelikle öğrencilerimize burs vermeyi hedefledik. Bugün belediye başkanımıza yapmak istediklerimizi anlattık kendiside bize neler yapabileceğini aktardı” şeklinde konuştu.

Yer istediler
Dernek üyelerinin kendisisnden rer talebinde bulunması üzerine açıklama yapan Başkan Ekrem İmamoğlu, “Kadim Malatyanın kültürünü tanıtmanız için ben de elimden geleni yapmak isterim. Bunun için 'Medeniyet Parkı' projemiz var. Amacımız, tüm kültürlerin birbiriyle kaynaşmasını sağlamak. Proje ile vatandaşlarımız Anadolu kültürünün bütün renklerini görecek. Dernekler kültürlerini yansıtacakları bir bina tasarımıyla gelecekler, biz de yer göstererek, peyzaj çalışmasını, senede belli günlerde yapılacak olan şölenler için açık alanları sağlayacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.