Malatyalılar tepkili: 6 ay oldu kalacak yerimiz yok başkan!

Malatyalılar tepkili: 6 ay oldu kalacak yerimiz yok başkan!
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, sosyal medya hesabından paylaştığı İnderesi Gençlik Kampı videosuyla, Malatyalıların tepkisini topladı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla vatandaşların tepkisine sebep oldu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan İnderesi Gençlik Kampı'nın tanıtım videosunu paylaşan Gürkan'a, Malatya halkı yoğun tepki gösterdi. Depremin üzerinden 6 ay geçtiğini anımsatan vatandaşlar, “Bizim kalacak yerimiz yok. Başımızı sokacak bir yer bulamıyoruz, siz gelmiş kamp mamp anlatıyorsunuz” dedi.

"Şov yapma ev yap"

Facebook üzerinden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan'ın paylaşımına tepki gösteren Hatice Aslan, “Önce sokaklarda kalan, çadırlarda yatmak zorunda olan halka ev yapın. Şov yapmayın” dedi. Orhan Çırçı ise “Başkanım bizim gündemimiz deprem. Orta hasarlı binalar var ve bunların akıbeti ne olacak?” diye sordu.

“Gençlik Merkezi yerine keşke oraya konut yapsaydınız” diyen Metin Çetin de, “O gençlik merkezinin zemini sağlam orayı bu şekilde yapacağınıza 5'er katlı konutlar yapılsa daha mantıklı değil mi zaten orası askeriyeden size geçme bu milletin yani Malatyalı'nın malı gerçi belediyede Malatyalı'nın da buralar bina yapımında değerlendirilse daha mantıklı olmaz mı insanlar zemini sağlam ev yeri arıyor buralar çok sağlam yerler” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.