Maltepe'de otel cinayeti! 3 kişi saldırdılar...

Maltepe'de otel cinayeti! 3 kişi saldırdılar...
İstanbul Maltepe'de bulunan bir lüks otelde sabah saatlerinde silahlar konuştu. 3 saldırgan bir kişiyi odasında kurşun yağdırdı ve öldürdü. Olayla ilgili çalışma başlatıldı.

Maltepe Cevizli Mahallesi'ndeki bir otelde sabah 07:00 sıralarında cinayet şoku yaşandı. İddiaya göre otele geldikten sonra resepsiyondan 7. katta kalan U.A.' nın (40) kaldığı odayı öğrenen saldırganlar, anahtarı alıp odaya gitti.

Oda içerisinde nedeni bilinmeyen bir konu sebebiyle çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrasında silahını eline alan saldırganlardan biri U.A.'ya ateş açtı. Ardından 3 saldırgan kapıyı kilitleyerek otelden ayrıldı.

Silah seslerini duyan otel çalışanları koşarak 7'nci katta çıktı. Odaya giren çalışanlar U.A.'nın yerde kanlar içinde yattığını gördü. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri istendi. 

Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede U.A.'nın hayatını kaybettiği tespit edildi. Polis ekipleri de otele giriş ve çıkışları kapatarak, çalışanların ifadesine başvurdu. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.  DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.