Mangal lezzeti RESET'leniyor

Mangal lezzeti RESET'leniyor
Çatalca İzzettin Mahallesi'nde hizmete giren Reset Et Mangal Restoran'ın açılışı Belediye Başkanı Mesut Üner ve beraberindeki isimlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Ali Özbek, Bora Çoban, İsmail Eren ve Erdal Eren'in işletmecliğini yapacağı restoranın açılışında konuşan Üner, “Yeni açılan işletmemiz Çatalca'ya hayırlı uğurlu olsun, bereket getirsin. Bu zamanda açılan iş yerleriyle birlikte hem istihdam imkanları ortaya çıkıyor hem de ilçemiz zengin bir mutfağa sahip, insanların aileleriyle birlikte gelip değerli bir vakit geçirebileceği güzel yerler kazanıyor” dedi. Reset Et Mangal Restoran'ın işletmecilerini de tebrik eden Üner, “Her daim bol kazançlarınız olsun” dileklerinde bulundu.

Kalitenin adresi olacağız
Resorana ilişkin konuşan Ali Özbek ve İlker Özbek de açılış sebebiyle oldukça mutlu olduklarını belirterek, Reset Et Mangal Restoran'ın Çatalca'da kalitenin adresi haline geleceğini söyledi. Özbek, “Burası Çatalca'nın en değerli markalarından birisi haline gelecek. Kaliteli hizmet anlayışımız ve güleryüzlü tavrımızla hem Çatalcalı hemşehrilerimizin hem de ilçe dışından gelecek olan misafirlerimizin en iyi şekilde hizmetinde olacağız” dedi. Açılışa katılan isimlere de teşekkür eden Özbek, “Belediye Başkanımız Mesut Üner'e, İYİ Parti İlçe Başkanı Niyazi Uyar'a, Lokman Naroğlu'na, Hasan Esgar'a, Ufuk Akın'a, Kasım Kolcuoğlu'na, Oya Kolcuoğlu'na, Mustafa Baysan'a, Hasan Gökçe'ye, Ali Osman Özden'e, Dr. Ayhan Paksoy'a, Ercan Üner'e, Süleyman Seçilmiş'e ve daha ismini anma fırsatı bulamadığım tüm katılanlara teşekkür ediyoruz. Hep birlikte Çatalca'yız hep birlikte güzeliz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.