Mansur Yavaş açıkladı: Karantinadakilere yemek servisi

Mansur Yavaş açıkladı: Karantinadakilere yemek servisi
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, koronavirüs karantinasında olan ve gıda temininde zorlanan vatandaşlara kahvaltı ve akşam yemeği götüreceklerini açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, koronavirüs nedeniyle karantinada olanlara kahvaltı ve akşam yemeği servisi yapacaklarını açıkladı.

Başkan Mansur Yavaş, Covid-19 nedeniyle evlerinde karantinada olan ve gıda temininde zorlananların kahvaltı ve akşam yemeklerini karşılayacaklarını duyurdu.

"DAYANIŞMAYLA İYİLEŞECEĞİZ"

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Yavaş, “Covid-19 nedeniyle evde karantinada olan ve gıda temininde zorlanan tüm vatandaşlarımızın kahvaltı ve akşam yemeklerini karşılamaya başlıyoruz. İhtiyaç halinde 0530 010 07 50 numaralı hattımızdan bize ulaşabilirsiniz. Dayanışmayla iyileşeceğiz” dedi. 

GIDA YARDIMI DA BAŞLADI

Öte yandan Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı Sosyal Yardımlar Planlama ve Koordinasyon Şube Müdürlüğü ise, toplam 163 bin aileye “Afiyet Ver Kampanyası” kapsamında hazırlanan konserve kıyma ve kavurma paketleri, gıda (nohut) kolisi ile 300 TL’lik alışveriş kartı dağıtımına başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.