Mansur Yavaş: Ankara’da internetsiz köy kalmadı

Mansur Yavaş: Ankara’da internetsiz köy kalmadı
Ankara Büyükşehir Belediyesi, pandemi döneminde uzaktan eğitime devam eden öğrenciler için 914 köye ücretsiz internet hizmeti sağladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, korona virüsü salgını sürecinde internet sorunu nedeniyle uzaktan eğitime ulaşamayan öğrencilerin yaşadığı Ankara’daki köylere alt yapı kurdu.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş’ın talimatının ardından çalışma yapan belediye ekipleri 914 köye ücretsiz internet hizmeti götürdü.

Öğrencilerin pandemi sürecinde uzaktan eğitime devam etmesi için interneti olmayan 928 kırsal mahalleye ücretsiz internet bağlantısı için çalışmalar başlamıştı. 10 köyde altyapı bulunması nedeniyle muhtarların kurulum istemediği, 4 köyde ise köy konağı yapımının sürmesi nedeniyle kurulumun ertelendiği ücretsiz internet hizmeti toplam 914 köyde tamamlandı.

Sağlanan internet hizmetine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yaşan Yavaş, “Söz verdiğimiz gibi Ankara'mızda internetsiz köy kalmadı. Bine yakın köyümüzü ücretsiz internete kavuşturduk. Ömrüm ve gücüm yettiğince, eğitim aşkıyla çalışan her bir evladımızın yanındayım. Yeter ki yüzünüz hep gülsün, başarılar dilerim evlatlarım” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.