Mansur Yavaş hayırseverlere seslendi: İhtiyaç sahiplerinin borcunu kapatın

Mansur Yavaş hayırseverlere seslendi: İhtiyaç sahiplerinin borcunu kapatın
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, hayırsever vatandaşların kendi mahallelerindeki yardıma muhtaç kişilerin bakkal, kasap ve manava olan borçlarını kapatmalarını rica etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yayınladığı yazılı bir açıklama ile şehirdeki hayırsever vatandaşların mahallelerindeki bakkal, kasap ve manava borcu olan ihtiyaç sahiplerinin borçlarını kapatması yönünde çağrı yaptı.

"Biz komşuyuz, biz hemşehriyiz, biz milletiz"
Yavaş, yaptığı yazılı açıklamada, dayanışma gerektiren zor günlerden geçildiğini belirtti. İhtiyaç sahibi vatandaşlara yardım etmek isteyip de edemeyen hayırseverler olduğunu aktaran Yavaş, şunları kaydetti: "Hayırsever vatandaşlarımıza hiç kimseyi incitmeyecek ve engel çıkarılamayacak güzel bir teklifim var. Kendiniz veya birkaç kişi bir araya gelin. Mahallenizdeki ya da komşu mahallede yaşayan, bakkala, kasaba ve manava borcu olan veresiye yazdırmış ihtiyaç sahiplerinin borçlarını ödeyin, hesaplarını kapatın. Biz komşuyuz, biz hemşehriyiz, biz milletiz. Gereğini yapalım. Hep birlikte, el ele, derdine yetişilmemiş hiç kimse bırakmayalım."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.