Marmaris'te orman yangınında korkunç gerçek ortaya çıktı

Marmaris'te orman yangınında korkunç gerçek ortaya çıktı
Marmaris'in Sarıana Mahallesi'ndeki kızılçam ağaçlarıyla çevrili ormanda çıkan yangının sebebi belli oldu.

Marmaris'in Sarıana Mahallesi'ndeki kızılçam ağaçlarıyla çevrili ormanda dün saat 15.30 sıralarında yangın çıktı. Alevlere, Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait 8 helikopter ve 5 uçak ile havadan, çok sayıda orman işçisiyle karadan müdahale edildi.

YANGIN, ATEŞE VERİLEN CESET NEDENİYLE ÇIKMIŞ

Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangının kontrol altına alınması için havadan ve karadan müdahale sürürken, yangın bölgesinde ise bir erkek cesedi bulundu. Yangının, öldürülen kişinin ormana atıldıktan sonra şüpheli ya da şüphelilerce cesedinin ateşe verilmesi sonucu çıktığı belirlendi. Muğla ve Marmaris Cumhuriyet Başsavcılıkları'nca olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

VALİ TAVLI: MARMARİS YANGINI KONTROL ALTINDA

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınının, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi sonucu kontrol altına alındığını, soğutma çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Ayrıca Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, yangın bölgesinde bulunan erkek cesediyle ilgili olarak "kasten orman yakma" ve "kasten adam öldürme" suçlarından başlatılan soruşturmada 2 Cumhuriyet Savcısı görevlendirdi.

YANGIN VE CESETLE İLGİLİ 1 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI, SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

Muğla'nın Marmaris ilçesinde kontrol altına alınan orman yangını bölgesinde bulunan erkek cesediyle ilgili olarak M.A. (44) isimli şüpheli gözaltına alındı. Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında "kasten orman yakma" ve "kasten adam öldürme" suçlamasıyla gözaltına alınan M.A.'nın "hırsızlık, "kasten yaralama', "cinsel istismar" ve "tehdit" gibi birçok suçtan kaydı olduğu öğrenildi.

BOĞULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞ

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, orman yangını bölgesinde bulunan ve Muğla Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan erkek cesedine otopsi yapıldı. Otopside kimliği henüz belirlenemeyen kişinin boğularak öldürüldüğü belirlendi. Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında "kasten orman yakma" ve "kasten adam öldürme" suçlamasıyla gözaltına M.A.'nın polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Öte yandan, Marmaris'te çıkan orman yangında yaklaşık 5 hektar alanın zarar gördüğü öğrenildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.