Maşallah!

Maşallah!
Bağcılar Belediyesi tarafından Kirazlı Metro İstasyonu Etkinlik Alanı’nda düzenlenen organizasyonla 1500 kişi aynı sofrada sahur yaptı. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Maşallah çok güzel bir tablo. Bağcılarlılar bu saatte aynı sofrayı paylaşarak bir ve beraberiz mesajı verdi” dedi

Bağcılar Belediyesi’nin Ramazan etkinliklerinin gerçekleştirildiği Kirazlı Metro İstasyonu Etkinlik Alanı farklı bir programa sahne oldu. İftar sonrası düzenlenen eğitim ve eğlence içerikli sunumlar sırasında etkinlik alanında sahur yapılacağı anons edilerek bütün vatandaşlar davet edildi.Gösterilerden sonra yağmurlu havaya rağmen sahur organizasyonuna katılmak isteyen vatandaşlar evlerine gitmedi. Kimi stantları gezerek kimi hemşehri derneklerinde sohbet ederek; çocuklar da akranlarıyla aralarında oyunlar oynayarak zaman geçirdi. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise belediye görevlileri hazırlıklarını tamamladı. Alana masalar ve sandalyeler kurulduktan sonra misafirler yerlerini aldı.

Bağcılarlılar yalnız bırakmadı
Bu özel saatlerde ilçeyi yönetenlerden de Bağcılarlıları yalnız bırakmadı. İlçe Kaymakamı Mustafa Eldivan yaptığı konuşmada “Bağcılar’da Ramazan çok keyifli geçiyor. Beraber yaptığımız bu sahurla Ramazanı manevi anlamda gerçekten yaşıyoruz. Ramazan rahmetin, bereketin bol olduğu bir ay. Hepimizin burada bu saatte beraber olması bizim için büyük bir mutluluk. Bu akşam gerek iftar gerek sahur organizasyonlarında emeği geçen belediye başkanımızın şahsında tüm ekibe teşekkür ediyorum” dedi.

Ramazan çok güzel başladı
Yoğun ilgiden dolayı katılımcılara teşekkür eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Ramazan güzel başladı güzel gidiyor. Bağcılar’daki gönül sofralarımızı farklı mekanlarda hemşehrilerimizle birlikte kurmaya devam ediyoruz. Bugün de sahur programında bir araya geldik. Alan çok güzel görünüyor. Maşallah çok güzel bir tablo. Bağcılarlılar bu saatte aynı sofrayı paylaşarak ‘Bir ve beraberiz’ mesajı verdi. Katılımlarınızdan dolayı size teşekkürler ediyor hayırlı sahurlar diliyorum” şeklinde konuştu.

Bin 500 kişilik sahur
AK PARTİ  İlçe Başkanı İsmet Öztürk ise şunları söyledi: “Şu alanın dili söylenmesi gereken ne varsa onu ifade ediyor. Alanın dili diyor ki; Burada muhabbet var kardeşlik var, burada komşuluk var, paylaşmak var. Bu sahur soframız Anadolu’muzun mozaiğidir. İftar ve sahur programlarıyla Bağcılar’da Ramazan farklı yaşanıyor.” Konuşmaların ardından 1500 kişi kendilerine ikram edilen yiyeceklerle hep birlikte sahur yaptılar. Sahur programına AK Parti İstanbul Milletvekili adayı Rasim Erdoğmuş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.