Masumların umudu biziz

Masumların umudu biziz
İYİ Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Fatih Gürakar, 'İYİ Parti mazlumların, masumların umududur. İYİ Parti Türk milleti için özgürlük yürüyüşüdür. Milletimiz için bir demokrasi yürüyüşüdür. Başaracağız. Hepimiz birlikte başaracağız' dedi

İYİ Parti Büyükçekmece İlçe Başkanılığı Atatürk Kültür Merkezi'nde bir araya geldi. İlçe Başkanı Fatih Gürakar başkanlığında yapılan toplantıda ilçe teşkilatında yapılan değişiklikler kamuoyuna anlatıldı. Düzenlenen toplantıda konuşan İlçe Başkanı Gürakar, 'Değerli misafirlerimiz, yönetim kurulu tanınıtm toplantımıza hoş geldiniz. Öncelikle kuruluşumuzdan bu tarafa hizmet eden yöneticilerimize özellikle 24 Haziran Cumhurbaşkanlağı seçimlerinde gecesini gündüzüne katıp çalışan yol arkadaşlarıma özel bir teşekkür etmek istiyorum' dedi. 

Hepimiz birlikte başaracağız
Kendilerine 'neden İYİ Parti' diye soranlara cevaplarının net olduğunu söyleyen Gürakar, 'Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanfendinin önderliğinde bu bir güçlü Türkiye yürüyüşüdür.  İYİ Parti mazlumların, masumların umududur. İYİ Parti Türk milleti için özgürlük yürüyüşüdür. Milletimiz için bir demokrasi yürüyüşüdür. Başaracağız. Hepimiz birlikte başaracağız. Bütün millet olarak başaracağız' açıklamasını yaptı.

Büyükçekmece iyi olacak!
'Büyükçekmece iyi olacak, İstanbul iyi olacak, Türkiye iyi olacak' diyen Fatih Gürakar, ' Allah bizleri utandırmasın. Allah hepimizin yar ve yadımccısı olsun. Programımıza gelerek bizlere destek veren, bizleri sevindirip onurlandıran tüm iyi dostlarımıza sonsuz teşekkürler. Sözlerime üstad Necip Fazıl'ın, 'Yol onun, varlık onun, gerisi hep angarya; yüzüstü çok süründün, ayağa kalk Sakarya' mısralarıyla son vermek istiyorum' ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.