Mazbatamızı geri alacağız

Mazbatamızı geri alacağız
CHP Avcılar İlçe Başkanlığı'na atanan Erdal Nas ilk açıklamasını Damga'ya yaptı. Nas, “Hepimiz için hayırlı olsun diyorum. Önümüzde kritik bir seçim var. 23 Haziran'a partimizi Avcılar'da en iyi şekilde hazırlayacak, bizden çalınan mazbatayı geri alacağız” dedi

CHP Avcılar İlçe Başkanlığı'nda yeni başkanın kim olacağı tartışması son buldu. CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından yapılan atamayla ilçe başkanlığı görevine Erdal Nas getirildi. Yeni görevine ilişkin gazetemize konuşan Nas, “Hepimiz için hayırlısı olsun. Önümüzde bir seçim var. Bu seçimde 31 Mart'ta bizim elimizden çalınan mazbatayı geri alacağız. 23 Haziran'a partimizi Avcılar'da en iyi şekilde hazırlamak için canla başla çalışacağız. İnanıyoruz ki her şey çok güzel olacak” dedi.

Erdal Nas Kimdir?

1976 Erzincan Kemah'ta doğdu. Eğitim hayatını orada tamamladı. Kemah'ın bilinen saygın bir ailenin oğlu. Babası yirmi yıldan fazla CHP ve SHP ilçe başkanlığı görevini yürüttü. Babasını rol model alan Erdal Nas'ın hayatında da siyaset önemli bir yer edindi. 11 yıl Ziraat Bankası'nda çalıştı. 2009 yılında yerel seçimlerde Kemah CHP ve DSP koalisyonundan Belediye Başkan Adayı olmak için işinden istifa etti. Kemah'ta sağ görüşün hakim olmasına rağmen seçimleri 36 oyla kaybetti. 

2009 yılının Kasım ayında İstanbul Avcılar'a taşındı. Avcılar'a gelince CHP'de siyasi hayatına devam etti. Bundan önceki kongrede ilçe yönetimine seçildi ve iki buçuk yıl Avcılar CHP İlçe Yönetiminde görev yaptı. Siyasi geçmişi güçlü, CHP geleneğinden gelen Erdal Nas, Erzincan CHP İl sekreteri olan eşiyle tanışmasına ve evlenmesine de CHP'ye borçlu olduğunu söylüyor. 14 yaşında Berfin isminde bir kızı var. Erdal Nas'ın, Bahçeşehir'de kendisine ait iki adet kuru temizleme firması bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.