Mehmet Okur gitti, Mustafa Altınpınar geldi

Mehmet Okur gitti, Mustafa Altınpınar geldi
Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur Denizli Vali Yardımcılığına atanırken, Yozgat Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar ise Beylikdüzü Kaymakamlığı görevine atandı.


2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan veya hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 403 mülki idare amirinin görev yerlerinin liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildiği belirtildi.


Buna göre, Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur Denizli Vali Yardımcılığına atanırken, Yozgat Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar ise Beylikdüzü Kaymakamlığı görevine atandı. Denizli Vali Yardımcısı Kemal İnan ise Avcılar Kaymakamlığına atanırken, Avcılar Kaymakamı Ömer Yaran, Ordu Fatsa Kaymalamlığına atandı.

Şırnak Vali Yardımcısı ve Şırnak Belediyesi Kayyumu Turan Bedirhanoğlu İstanbul-Küçükçekmece Kaymakamlığına, 

Daha önce Avcılar Kaymakamı olarak görev yapan İstanbul Vali Yardımcısı Hulusi Doğan ise İzmir Vali Yardımcılığına atandı...

​İstanbul, İzmir ve Ankara gibi büyükşehirlerin ilçeleri ile stratejik öneme sahip diğer ilçelere ise genç ve dinamik kaymakamların ataması gerçekleştirildi.

.


Beylikdüzü Kaymakam Mustafa Altınpınar’ın Özgeçmişi
1974 yılında Sivas’ın Şarkışla ilçesinde dünyaya gelen Altınpınar, ilk ve ortaokulu burada okudu. Liseyi Sivas’ta okuyan Altınpınar, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini 1996 yılında bitirdikten sonra Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde 4 yıl komiser yardımcısı olarak göreve başladı. 25 Mayıs 2004’te Isparta’nın Sütçüler ilçesinde, kaymakam olarak göreve başladı. 2005 yılında Diyarbakır Dicle Kaymakamlığı, 2007 yılında Gümüşhane, 2010 yılında da Artvin Vali Yardımcılığı görevlerini yaptı. Aynı yıl Yeşilova kaymakamlığına atanan Altınpınar, 2013 yılında Nevşehir İl Hukuk İşleri Müdürlüğüne atanan Altınpınar son olarak Yozgat Sorgun ilçe kaymakamı görevinde bulunuyordu.... Akpınar’ın evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.