Melek Tunç nerede? Evden sosyal medya yüzünden mi kaçtı

Melek Tunç nerede? Evden sosyal medya yüzünden mi kaçtı
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Melek Tunç nerede? sorusu soruluyor. Sosyal medya kavgası sebebiyle evden kaçtığı öğrenilen genç kadın nerede? işte detaylar...

Müge Anlı bir kayıp vakasını daha ele aldı. Başarılı gazetecinin programına konuk olan bir anne ve oğlu Melek Tunç'un nereye gittiği öğrenilmek isteniyor.

Esenyurt'ta son olarak 25 Kasım'da ablaları ve annesiyle kavga etmesinin ardından evden gittiği öğrenilen Melek Tunç, işsizlik maaşını da 5 Aralık'ta çekmiş ama nereden bu işlemi yaptığı bilinmiyor.

Ağabeyi yaptığı açıklamada; 'Telefon kullanmasına izin veriyorduk ama tuşlu olanlarından. Sosyal medyada fazla süre geçirdiği için yanaşmıyorduk akıllı telefonlara. Herkesi, her tanıştığı kişiyi kendi gibi bilen biri Melek. Böyle bir önlem almak istedik. Olay günü ben konuştum, ardından da ablaları ve annesiyle tartışmış. 14 günden beri haber alamıyoruz' dedi.

melek tunç müge anlı

Müge Anlı da gözü yaşlı anneyi diğer kayıp kadınların akıbbetinden farklı bir durumda olduğunu söyleyerek teselli etmeye çalıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.