Memleket Partisi’nde 350 istifa daha! “Kemal Kılıçdaroğlu’ndan intikam alma hırsı…”

Memleket Partisi’nde 350 istifa daha! “Kemal Kılıçdaroğlu’ndan intikam alma hırsı…”
Cumhurbaşkanı adayı da olan Muharrem İnce’nin genel başkanlığını yaptığı Memleket Partisi’nden bir istifa haberi daha geldi.

Cansev Temuçin - Memleket Partisi’nde sular durulmuyor. Üst üst istifaların yaşandığı partide bir ayrılık haberi de Hatay ilinden geldi.

Memleket Partisi Hatay İl Yönetimi, 350 üyeleri ile birlikte istifalarını açıkladı. İstifa açıklamasını yayınlayan Memleket Partisi Hatay İl Başkan Vekili Gülden Doğruel Yılmaz, Muharrem İnce’yi verdiği sözü tutmamakla eleştirdi. Açıklamada, İnce’nin Kemal Kılıçdaroğlu’ndan intikam alma hırsının gençlerin aydınlık geleceğinin önüne geçtiği ifade edildi.

"Küçük bir dans figürü dışında..."

İl yönetiminin istifa demecinde, Muharrem İnce’nin Türk gençliğine küçük bir dans figürü dışında gelecek konusun bir istikamet göstermediği de belirtildi.

Açıklamada, İnce’nin “il başkanlarını 1. sıradan milletvekili adayı yapmak benim namus borcumdur” sözlerine de atıf yapılarak, Muharrem İnce’nin sözünde durmadığı ifade edildi.

Sert sözlere yer verilen açıklamanın sonunda ise Memleket Partisi Hatay İl Yönetiminin, 11 ilçe başkanının ve şimdilik 350’yi aşkın üyenin partiden ayrıldığı söylendi.

Muharrem İnce’nin veya Memleket Partisi yönetiminin iddialara cevap verip vermeyeceği merak konusu oluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.