Merdivenli Park hizmete girdi

Merdivenli Park hizmete girdi
Tekirdağ'ın merkezi İlçesi Süleymanpaşa'da bir süredir yapımı devam eden Merdivenli Park Projesi tamamlandı. Açılışta konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Burada ortak payda, 11 ilçe belediye başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Tekirdağ’a en güzel hizmeti yapmak. Tekirdağ’ımız bunu fazlasıyla hak ediyor” dedi

Yakın zaman önce açılışı yapılan meydanda gerçekleşen program da; Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer ve Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım birer konuşma yaptılar. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak konuşmasında; “Ben sadece Süleymanpaşa’nın Büyükşehir Belediye Başkanı değilim. Sayın Cüneyt Yüksel gibi 11 tane daha kardeşim var. Hepsi benim için özel ve aynı değerde. Hepsi için ayrı hizmetlerimiz var ve olmaya da devam edecek. Hepsini de çok seviyorum. 11 ilçemize hizmetlerimiz kesintisiz bir şekilde devam ediyor. Allah kısmet ederse 10 Aralık’ta Ergene İlçemizde, Tekirdağ'ın sayılı kültür merkezlerinden birinin açılışını yapacağız. Hemen ardından Ocak ayının ilk yarısında, Süleymanpaşa’da yıllardır ihtiyacı hissedilen toptan sebze ve meyve halinin açılışını da yapacağız. Tekirdağ hal ve esnafına büyük bir canlılık kazandıracak bu projenin arkasından da su ürünleri halinin açılışını da gerçekleştireceğiz” dedi.

Çözülemeyecek sorun yok
Amaçlarının her zaman Tekirdağ'a hizmet olduğunu da anlatan Albayrak, “Yapılanları ve yatırımları sayarak sizin çok fazla vaktinizi almak istemiyorum. Burada ortak payda, 11 ilçe belediye başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Tekirdağ’a en güzel hizmeti yapmak. Tekirdağ’ımız bunu fazlasıyla hak ediyor. Tekirdağ bu dönem, hiç bir ile ve belediyeye nasip olmayacak avantajlara sahip. TBMM Başkanımız Sayın Prof Mustafa Şentop Hocamız Tekirdağ Milletvekili. Adalet ve Kalkınma Partisinin neredeyse 2. kişisi. Sayın Cumhurbaşkanına her şeyi anlatacak kadar yakın. Ana Muhalefet Partisinin yani bizim partimizin, Cumhuriyet Halk Partisinin 2. Kişisi de Sayın Faik Öztrak’ta, Türkiye’nin sayılı ekonomi uzmanlarından. Diğer milletvekillerimiz ile birlikte bu güçler bir araya geldiğinde Tekirdağ’ın çözülemeyecek hiç bir sorunu olmayacaktır“ diye konuştu.

Tekirdağ halkına hayırlı olsun
Albayrak konuşmasının devamında da; “Bulunduğumuz bu meydanın projesi ÖPA1 dediğimiz özel proje alanı. 5-6 sene öncesine baktığımızda burası sıkışmış bir alandı. O gün den bu yana kademeli kademeli kamulaştırarak bu güne geldik. En geç Mart ayında Telekom binası da yıkılacak. Hemen ardından bankaların olduğu alanda kamulaştırılarak bu meydan projesine dahil edilecek. Tekirdağ, Trakya’nın en büyük meydanına kavuşmuş olacak. Birlik içerisindeyiz. 11 ilçe başkanımızla ve Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Abileri olarak, Tekirdağ’ımıza en güzel hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşünceler içerisinde güzel Tekirdağ’ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıl dönümünü bir kez daha kutluyor, ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve İstiklal Mücadelemizin tüm kahramanlarını saygı ve minnetle anıyor Merdiven Park Projemizin Tekirdağ Halkına hayırlı olmasını diliyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

İRFAN DEMİR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.