Metal değil Meral yorgunu

Metal değil Meral yorgunu
iyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener 3. Bölge’de Bakırköy’de yerel medya mensupları ile buluşmasının ardından ilçe başkanlıklarının açılışları için önce Silivri’ye ardından da Beylikdüzü’ne geçti.

Beylikdüzü'nde de partisinin ilçe başkanlığı binası açılışı için vatandaşlarla bir araya gelen Akşener gündeme dair açıklamalarda bulundu. Dini konular üzerine fetva veren bazı hocaları eleştiren Meral Akşener, “Bazı hocalar fetva verip duruyor ya 6 yaşında kızla evlenilir diye. Şimdi söyleyeceğim de çok mahkemem var söyleyemiyorum. Hadi söyleyeyim; şerefsiz” diye 
konuştu.

Abim Amerika!
Yandaş basına çok acıdığını söyleyen Akşener, “Vatandaşımız ABD'ye uyuz. Şimdi o yandaş basın ne yazacak? Suriye bombalanınca ey Amerika'dan abim Amerika'ya dönüldü. Şimdi bu yandaş medya nasıl kıvıracak merak ediyorum” diye konuştu.  Akşener sözlerini şöyle sürdürdü: “Dış politikayı çukura sürüklediniz. Mehmetçik ülkenin itibarını dipten çıkarmaya çalışıyor. Sen dönüp diyorsun ki metal yorgunluğu var. Metal yorgunluğu Afrin'e gitti. Günahtır o anaların yüzüne bakılamaz. Senin teşkilatların, çevren Metal değil, Meral yorgunu.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.