Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Yarın O İller İçin Sarı Kod Uyarısı..

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Yarın O İller İçin Sarı Kod Uyarısı..
Meteoroloji Genel Müdürlüğü yarın 08 Haziran 2023 Perşembe günü için 11 il genelinde sarı kod uyarısında bulundu. Peki o iller hangileri.. ayrıntılar haberimizde..

Hüsamettin Ozan Aslan- Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan resmi web sitesindeki verilere göre yarın 08 Haziran 2023 Perşembe günü 11 ili kapsayan sarı kodlu uyarıda bulundu. Peki bu iller hangisi? Türkiye'nin hangi iller için uyarı yapıldı. Hangi bölgelerde ne dikkat edilmesi gerekiyor? Sarı kod uyarısı ne zamana kadar geçerli? İşte yarın 08 Haziran 2023 Perşembe günü 11 ili kapsayan sarı kod uyarısı alan şehirler...


Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Yarın O İller İçin Sarı Kod Uyarısı

Yarın 08 Haziran 2023 Perşembe günü, Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan uyarıya göre 11 il; Afyonkarahisar, Balıkesir, Bursa, İzmir, Manisa, Uşak, Aydın, Bilecik, Denizli, Kütahya ve Muğla illerini kapsayan gök gürültülü ve sağanak yağış uyarısı yapılırken, 11 il genelinde vatandaşların dere yataklarında ani su baskınları, dolu yağışı olabileceği, ulaşımda aksamalar gibi birçok olumsuzluklar konusunda bu illerde yaşayan vatandaşların son derece dikkatli olması konusunda uyarılarda bulunuluyor.

sari-kod.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.