Mezarlıkta tecavüz etmek istediler! Çığlıklar duyulunca...

Mezarlıkta tecavüz etmek istediler! Çığlıklar duyulunca...
İstanbul Şişli'deki Feriköy Mezarlığı'ndan gelen kadın çığlıkları bir tecavüzü önledi. Mezarlığa yakın bir konumda çalışan akaryakıt istasyonu çalışanları çığlıklar sonrası gittikleri yolun kenarında çırılçıplak bir kadın buldu. Tecavüz edilmek istenilen kadın polis ekipleri tarafından emniyete götürüldü.

Kan donduran olay sabah 05:00 sıralarında yaşandı. Akaryakıt istasyonunda çalışanlar gelen çığlık sesleri üzerine harekete geçti. Kadın sesinin mezarlıktan geldiğini fark eden iki kişi bu yöne doğru koştular ve yolun karşısındaki tabela altında çırılçıplak bir kadınla karşılaştılar. Kadını da alarak benzin istasyonuna getiren çalışanlar personel kıyafeti giydirdi. Ardından yapılan ihbar sonucu gelen ekipler, kadını emniyete götürdü.

Araç terk edildi!
Kadının akaryakıt istasyonu çalışanları tarafından giydirildiği sırada, kadına tecavüz etmeye çalışan şüphelinin kullandığı iddia edilen otomobil mezarlıktan çıkarak, Sıracevizler Caddesi'nden Dolmabahçe-Bomonti Tüneli istikametine doğru hareket etti. Bariyerlere çarparak kaçan otomobil kısa sürede gözlerden kayboldu. 

İmdat diye bağırıyordu!
Akaryakıt istasyonu müdürü Cemal Bilge, "Çalışırken bir ses duyduk. Koştuk geldik, bir kadın tabelanın altında çırılçıplaktı. Elbise getirdik. Kadın 'imdat' diye bağırıyordu" dedi. 

Polis arıyor
Mezarlıktan çıktıktan sonra bariyerlere çarparak ilerleyen şüpheliye ait olduğu öne sürülen otomobil, Sıracevizler Caddesi'nde bulunan Feriköy Mezarlığı girişinde terk edilmiş olarak bulundu. Polis şimdi her yerde şüpheliyi arıyor.  DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.