Müge Anlı'da kan donduran olay: Dursiye Dursun'u önce öldürdü sonra yaktı!

Müge Anlı'da kan donduran olay: Dursiye Dursun'u önce öldürdü sonra yaktı!
Müge Anlı'nın programında kayıp olarak aranan Dursiye Sağlam için "ablam" diyen Ahmet C. cinayeti işlediğini itiraf etti.

Afyonkarahisar'ın Kanlıca Mahallesi'nde yaşayan Dursiye Sağlam (40), çalıştığı iş yerinden 11 Şubat gecesi saat 24.00'te çıkan Sağlam'dan haber alamayan yakınları polise başvurdu.Bir hafta geçmesine rağmen kendisinden haber alınamayınca, kayıp kadının kızı Müge Anlı'ya başvurdu.

Sağlam'ın katili  birlikte çalıştığı iş arkadaşı Ahmet C. çıktı.

'Abi-kardeş gibiydik'
Programda, Dursiye Sağlam'ın gece iş çıkışı ailesi ile olan sorunundan dolayı konuştuğu Ahmet C. isimli kişiye ulaşıldı. Canlı yayına bağlanan Ahmet C., Müge Anlı'ya; "Dursiye Hanım, benim ablam. Aramızda abi-kardeş ilişkisinden başka bir şey yok." dedi. n Ahmet C.'nin şüpheli davranışlarından dolayı Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri tarafından sorguya çekildiği esnada her şeyi itiraf etti.

Bıçakla öldürdü
Beraberliklerinin gerçek olduğunu söyleyen Ahmet, "İlişkimizi bitirmek istedim ama Dursiye istemedi ve aramızda bir arbede çıktı. Bu çıkan arbede esnasında onu bıçaklayarak öldürdüm. Cansız bedeni yakarak ortadan kaldırmak istedim fakat beceremeyince Afyonkarahisar'a 5 kilometre uzaklıktaki bir kasabanın yol kenarına attım" dedi. Sağlam'ın cansız bedeni Afyonkarahisar'a 5 kilometre uzaklıktaki Sülümenli kasabası yakınlarında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.