Muhtarlar olmazsa olmazımız

Muhtarlar olmazsa olmazımız
Avcılar'da muhtarlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Handan Toprak, “Muhtarlar bizim olmazsa olmazlarımız arasında yer almaktadır” dedi

Avcılar Belediyesi tarafından her ayın ilk Perşembe günü düzenlenen Geleneksel Muhtarlar Toplantısı gerçekleşti. Yeni yılın ilk toplantısında bir araya gelen Avcilar Belediye Başkanı Handan Toprak muhtarların taleplerini dinledi, mahallelerde yürüttükleri çalışmaların bilgisini paylaştı.

Detaylar paylaşıldı
Avcılar Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda, Başkan Toprak , Yeşilkent Mahallesi Kıvırcık Ali Parkı'nda imar çalışmaları hakkında bilgilendirme yapılan Ek Hizmet Binası ve yakın zamanda açılışı yapılacak Kapalı Semt Pazarı, Cihangir Mahallesi'nde 5 dönümlük alana yapılacak Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi projesi, Ambarlı Mahallesi'nde; önümüzdeki günlerde açılması planlanan Huzur Evi ve Fen Lisesi yapılmak üzere Milli Eğitime arsa devredilmesi;Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde; İstiklal Caddesi'nin bir kısmının trafiğe kapatılması, Firuzköy Mahallesi'nde Anadolu Lisesi yapılmak üzere Milli Eğitime devredilen arsa ve Tahtakale Mahallesinde; Ispartakule Fuar ve Sergi alanı çalışmalarının detayları hakkında bilgi verdi.

Çözüm odaklı belediyecilik
Her ay geleneksel olarak düzenlenen Muhtarlar Toplantısı'nda Avcılar'ın 10 mahallesinde yürütülen faaliyet ve sorunların tek tek değerlendirdiklerini söyleyen Handan Toprak, "Yerelde çözüm ortağımız olan Muhtarlarımızla, geleneksel olarak her ay düzenlediğimiz 'Muhtarlar Toplantısı'nda buluştuk. Önce İnsan ilkesi ile mahallelerimizde uyguladığımız hizmetlerimizi hep birlikte değerlendiriyor; hemşehrilerimizin taleplerini daha hızlı ve etkili karşılamak için koordineli biçimde çalışıyoruz. Avcılar'ımızı en demokratik, en şeffaf biçimde yönetmek için her zaman muhtarlarımızla dayanışma içinde olacağız. Çözüm odaklı sürdürdüğümüz çalışmalarımızla Avcılarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz" ifadelerini     kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.