Muhtarlardan destek

Muhtarlardan destek
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek mahallelerin sorunlarını masaya yatırdı. Belediyenin hizmetlerinden memnuniyetini dile getiren muhtarlar, Kılıç ile yola devam etmek istediklerini belirtti

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Mahallerde çözüm bekleyen sorunlarını ve taleplerini sıralayan muhtarlar, belediye yönetimi ile diyalog içinde olduklarını söyledi. Muhtarların taleplerini teker teker dinleyen Belediye Başkanı Kılıç, notlarını alarak çözüm bulmak için gerekli değerlendirmeleri hemen yapacağını belirtti.

Aile gibi olduk
Toplantıda kısa bir konuşma da yapan Kılıç, dayatan değil danışan bir anlayışla hizmet ettiklerini vurgulayarak, “4 buçuk yıl önce göreve geldiğimiz gün, bu kenti birlikte yönetmeye söz verdim. Sizlerle sürekli bir araya gelerek, mahallelerimizin ve halkımızın sorunlarına ortak çözüm bulmak imkanımız oldu. Sizlerle bir aile gibi olduk. Bu bizim için büyük bir şans. Bu sayede çözüm konusunda işlerimiz daha da kolaylaştı. Ben sosyal demokrat bir anlayışın temsilcisi olarak bu görevimi sürdürüyorum. Her zaman birlikte yönetmeyi, ortak akılla, ortak kararlara imza atmayı tercih ettim” dedi.

Devam mesajı
Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın çalışmalarından memnun olduklarını kaydeden muhtarlar, ilçede olumlu yönde bir değişim rüzgarı estiğini vurgularken Kılıç’a, “Yerel seçimler yaklaşıyor. Bizler sizinle çalışmaktan mutluyuz. Yeniden seçilip başkanlığa devam etmenizi istiyoruz” diyerek destek mesajı verdiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.