Mutfağın mayası: 25 yıllık tecrübe

Mutfağın mayası: 25 yıllık tecrübe
Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi'nde MAYAPAZ ve Esmaya Endüstriyel Mutfak ve Züccaciye satış mağazasının açılışı gerçekleşti. Açılışta Damga'ya açıklamalarda bulunan Mayapaz Yönetim Kurulu Başkanı Hüzeyin Sarıkaya, sektörde 25 yıllık bir tecrübelerinin bulunduğunu belirterek, "Şu anda 53 ülkeye ihracat yapıyoruz. Şimdi de satış mağazımızı açtık. Yaklaşık 5 bin kalem ürünümüz var" açıklamasını yaptı

Beylikdüzü yeni bir işletmeye kavuştu. Yaklaşık 25 yıldan beri mutfak ürünleri üreten MAYAPAZ Endüstriyel Mutfak A.Ş., Kavaklı Mahallesi, Kavaklı Caddesi'nde fabrika satış mağazasını hizmete açtı. Çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta yeni mağaza hakkında bilgilendirme de yapıldı.

53 ülkeye ihracat
Açılışın ardından Damga'ya konuşan MAYAPAZ Endüstriyel Mutfak A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Sarıkaya, "1983 senesinden beri bu işin içerisindeyiz. 1993 senesinde ise kendi üretimimize başladık. Küçük çaptan başlayıp, ihracat yapma noktasına geldik. Şu anda 53 ülkeye ihracat yapıyoruz. Yaklaşık 4 bin metrekare üzerinde üretim faaliyeti yürütüyoruz. Şimdi de satış mağazımızı açtık. Mağazamızda yaklaşık 5 bin kalem ürünümüz var. Beylikdüzü, Avcılar, Esenyurt ve bu bölgenin restoran, kafe, bar, otel ile ev gruplarına hizmet veriyoruz" diye konuştu.

Yeni yatırımlar geliyor
Paşabahçe grubundan tutun da Uğur Derin Dondurucu'ya kadar 8'e yakın firmanın temsilcisi olduklarını dile getiren Sarıkaya, "Bu firmaların yetkili satıcısıyız. Aynı zamanda Türkiye ve Avrupa'da bizim ürünlerimizi satan 60'a yakın ana bayimiz var. Büyük bir sektör. Geniş bir hitap kitlemiz var. Yeni birçok yatırım yapacağız. İleride çok daha iyi olacağımıza inanıyoruz. Yine buraya yakın bir yerde yeni bir üretim merkezi açacağız. Altyapısını tamamlamak üzereyiz" bilgisini verdi.

120 kişi istihdam edildi
"Fabrikamızda yaklaşık 85 kişi çalışıyor. Diğer şubelerimizle birlikte 120 civarında insanımız MAYAPAZ bünyesinde istihdam ediliyor" diyen Sarıkaya, "Yeni yatırımımız da yine aynı iş kolu çerçevesinde olacak. Daha komplike olacak. Biraz daha ülkeye faydalı, döviz getirecek bir yatırım olacak bu. İhracata dayalı bir yatırım olmasını istiyoruz" dedi.

İtalya'ya ihracat yapılıyor
Kendilerini farklı kılanın ürettikleri ürünlerin kalitesi olduğunu ifade eden Hüseyin Sarıkaya, "Biz bu alanın devi olan İtalya'ya ihracat yapan tek Türk firmasıyız. Türkiye'ye yaklaşık 7 milyon dolar civarında bir dövizin girmesini sağlıyoruz. Hedefimiz 2020'de 20 milyon dolar döviz girdisi sağlamak. Bütün makinalarımız son sistem. Ve sıfır hata ile üretim yapıyoruz. Bant üzerinde montaj gerçekleştirityoruz. Türkiye'nin en kaliteli pişme grubunu üretip İtalya'ya ihracat yapıyoruz" diye konuştu..

5 bin çeşit ürün var
Açılışı gerçekleştirilen mağazada hem toptan hem parakende satış yapıldığını belirten Sarıkaya, "Beylikdüzü, Avcılar ve Büyükçekmece'de buna ihtiyaç var. Mağazamızda toplamda 5 bin çeşit ürünümüz var. Biz insanımıza hizmet vermek istiyoruz. Mağazamız her gün açık olacak. Yeni bir Watsap hattı ile halkımızı bilgilendireceğiz. Müşterilerimizin ayaklarına kadar teslimat yapacağız. Bu hizmeti en iyi şekilde yapmak istiyoruz" açıklamasını yaptı.

hüseyin sarıkaya


AMACIMIZ EN İYİ HİZMETİ SUNMAK
MAYAPAZ Endüstriyel Mutfak A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Sarıkaya, "Sahip olduğumuz vizyon ve gelişim trendimiz bu hedefimize ulaşma konusunda bizleri motive eden en büyük gücümüzdür" dedi. MAYAPAZ endüstriyel mutfak A.Ş. olarak temel amaçlarının, 'varlık sebebimiz olan müşterilerimize en iyi ve kaliteli hizmeti sunmaktır" siyen Sarıkaya, "Bu vizyon doğrultusunda, tüm müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek, daha işlevsel ve aranılan bilgiye en hızlı ve kolay biçimde ulaşabilmelerini sağlamak amacıyla, güncel trendlere uygun olarak kurumsal web sitemizi yenilemiş bulunmaktayız. Mobil uyumlu web sitemize ek olarak, 5 farklı dil desteği ile "Mayapaz" markasının tüm dünyaya kolayca ulaşmasını hedeflemekteyiz. Mayapaz ailesi olarak, bizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

mayapaz


SAĞLAM BİR ALTYAPI ÜZERİNE KURULDU
Maya markası adı altında 1994 yılında kurulmuş olan MAYAPAZ Endüstriyel Mutfak, kurucularının sektörde daha önceden edinmiş oldukları bilgi, tecrübe ve deneyimlerinin birikimleri ile güçlü ve sağlam bir altyapı üzerine kuruldu. Üretimde çok uzun yılların tecrübesini gelişen teknolojileriyle harmanlayan Maya, müşterilerine kaliteli ve güvenilir ürünler sunuyor. 2005 yılından sonra oluşturduğu MAYAPAZ markası ile daha dinamik ve daha gelişimci bir imalat sürecine giren işletme, sürekli yeni ürünler geliştirerek, daha iyi hizmet etmek için çalışıyor. Yenilikçi çizgisini, kaliteden ödün vermeden koruyan MAYAPAZ, müşterilerine kusursuz hizmet sunmayı amaçlıyor. MAYAPAZ, mutfak alanında uzman mühendislerin, uzun ve titiz çalışmalarıyla elde ettiği mutfak makinelerini ve projelerini, teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak üretime geçiriyor.

mayapaz


GEÇMİŞTE BELİRLENEN HEDEFLERE ULAŞILDI
Sektöre ilk adım attığı zaman, ilkeli ve çalışkan bir yapıyı, saygın müşteri ilişkilerini, üstün kalite prensibini en üst seviyede tutabilmeyi hedefleyen MAYAPAZ, bugün ise geçmişte belirlediği hedeflere ulaşmış olmanın güveni ile sektör liderliğini ele almış bir firma olmayı amaçlıyor. MAYAPAZ imzasıyla sunulan her ürün, müşterilerine kalitenin keyfini ve rahatlığını yaşatıyor.
MAYAPAZ ailesi, insana topluma ve çevreye saygılı, yenilikçi bir kalite politikası benimsemiş durumda. MAYAPAZ, tarafından üretilen tüm donanımlar, size ulaşıncaya kadar bir dizi kalite kontrol işleminden geçiriliyor. Şirket sahip olduğu TSEK, TSE, ISO 9001 kalite belgelerine uygun olarak ve CE normlarına göre; üretim öncesi parça kontrolü, üretim aşaması ve üretim sonrası dayanıklılık, performans ve güvenlik testlerine tabi tutuluyor. Tüm bu kalite kontrol aşamalarının sonuçları uzmanlar tarafından incelenmektedir. Elde edilen veriler rapor haline getirilerek işletme bünyesinde arşivleniyor.

mayapaz


ALİŞILMIŞIN DIŞINDA PAZARLAMA KONSEPTİ
Yurtiçinde bayilikler ve şubeler aracılığı ile tüketicilere arz edilen ürünler her geçen gün daha geniş kitlelere sesleniyor. Kalitesinin yanında satış sonrası hizmetleri ile öne çıkan MAYAPAZ teknik destek ve danışmanlık hizmetleri ile sektörde alışılmışın dışında bir pazarlama konsepti ile ürünlerini sunuyor. Yurtiçi pazarda bilinen ve tercih edilen bir marka haline gelen Mayapaz, yurt dışında da gelişimini sürdürüyor. Nitelikli işbirlikleri ile oluşturulan yurt dışı satış noktaları her geçen gün artırıyor. Hedef, dünyanın her bölgesinde Mayapaz markasının tercih edildiği mutfaklar kurmak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.