Mutlu Kaya'nın ablası Dilek Kaya erkek arkadaşı tarafından öldürüldü

Mutlu Kaya'nın ablası Dilek Kaya erkek arkadaşı tarafından öldürüldü
Diyarbakır'da bir ses yarışmasında adını duyurduktan sonra dikkatleri üzerine çeken Mutlu Kaya, erkek arkadaşı tarafından başından vurularak ağır yaralanmıştı. Bu kez de ablası öldürüldü. Kaya'nın ablası Dilek Kaya, erkek arkadaşının silahlı saldırısına kurban gderek hayatını kaybetti.

Diyarbakır merkez Kayapınar ilçesi TOKİ sosyal konutlarında iddialara göre, bir şirkette muhasebeci olarak çalışan Mutlu Kaya'nın ablası Dilek Kaya ile erkek arkadaşı arasında tartışma yaşandı.

Tartışmanın ardından Diyarbakır 8. Ana Jet Üst Komutanlığı'nda görevli Astsubay Y.Ç., tabanca ile Dilek Kaya'ya ateş etti. Kaya, olay yerinde hayatını kaybetti.

Silah sesleri üzerine bölgeye 112 acil sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi. 

Soruştuma başlatıldı
Cinayet zanlısı Y.Ç., polis tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Kaya’nın cansız bedeni ise Diyarbakır Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Kardeşi Mutlu Kaya da kafasından vurulmuştu
Erkek arkadaşı tarafından öldürülen Mutlu Kaya'nın kardeşi Mutlu Kaya da yine erkek arkadaşı tarafından başından vurulmuştu. Bir süre konuşamayan ve yürüyemeyen Kaya, uygulanan tedavi sonrası yürüyüp konuşmaya başlamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.