Nefesim yetene kadar çalışacağım

Nefesim yetene kadar çalışacağım
İBB Meclisi’nde gerçekleşen bütçe görüşmelerinde Büyükçekmece Belediyesi’nin bütçesi onaylandı. Bütçenin kabul edilmesinin ardından Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grubu’nu akşam yemeğinde ağırlayan Başkan Akgün, 5 yıllık dönemde sürdürülen çalışmalar için teşekkür etti. Akgün, “Her zaman nefesim yetene kadar çalışacağım” dedi

Önceki gün İBB Meclisi’nde gerçekleşen bütçe görüşmelerinde Büyükçekmece Belediyesi’nin bütçesi onaylandı. Bütçenin kabul edilmesinin ardından Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grubu’nu akşam yemeğinde ağırlayan Başkan Akgün, 5 yıllık dönemde sürdürülen çalışmalar için teşekkür etti. Uzun yıllardır belediyecilik yapan ve nefesi yettiği sürece halka hizmet için belediyecilik alanında çalışacağını söyleyen Başkan Dr. Hasan Akgün, “Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli yerel yönetim seçimlerini yapmak ve bununla ilgili tüm plan projeleri ortaya koymaktır esas işimiz. Bu seçim Türkiye için önemlidir. 2019 yerel seçimleri Türkiye Cumhuriyeti ve demokrasimiz açısından önemlidir. Ben Hasan Akgün olarak, aylar önce başlatmış olduğumuz çok yoğun çalışmayı devam ettirirken, İstanbul’un batısındaki bizim yakınımızda olan bölgelerde hangi görev verilirse nefesim çıktığı kadar çalışabileceğime önce kendim inanıyorum. Hepimiz çok çalışmak zorundayız. Hepinize bir kez daha şahsım, Büyükçekmece Meclisi ve Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

CHP'ye tam destek
İBB CHP Grup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever, kendilerini teşekkür yemeğinde ağırlayan Başkan Akgün’e teşekkür ederek şunları söyledi: “Biz 5 yılı doldurduk. Bundan sonra burada devam edecekler ve etmeyecekler olacak ama siyasete devam edeceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hep birlikte Cumhuriyet Halk Partisi’ne destek vermeye, ülkeyi kalkındırmaya ve bu ülke için çalışmaya devam edeceğiz. Birlikteliğimizi de Allah ömür verdikçe sürdüreceğiz.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.