Öğrencilerden iyilik yarışı

Öğrencilerden iyilik yarışı
ARNAVUTKÖY’DE temsilciliği bulunan İHH İnsani yardım vakfının öncülüğünde yapılan çalışmalarda Şehit Onbaşı Murat Şengöz İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri biriktirdikleri harçlıkları ile Afrika’nın en yoksul ve suya muhtaç ülkelerinden birisi olan Çad'da su kuyusu açarak bir damla suya muhtaç insanların imdadına yetiştiler.

İHH Arnavutköy Temsilciliği tarafından başlatılan bir projeye destek veren bir grup öğrenci harçlıklarını biriktirerek İHH öncülüğünde yürütülen projeye destek verdi. Kendi aralarında harçlıklarını harcamayıp biriktirerek toplayan okul öğrencileri Çad'da açtırmak istedikleri su kuyusunu bu hafta tamamlayarak, bir damla suya muhtaç insanlara hayat verdiler.

Kaya teşekkür etti
İHH Arnavutköy Temsilciliği tarafından başlatılan projeye harçlıkları ile destek veren öğrencilere,  İHH Arnavutköy Temsilciliği ilçe Başkanı Özkan Kaya açmış oldukları su kuyusunun görüntüsü olan bir tablo hediye ederek onlara teşekkür etti. Kaya, öğrencilerin projelerine duyarlılık göstererek, böylesine önemli bir projeye destek vermelerinden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, “bizler imam hatip nesillerinin var olmasından çok mutluyuz böyle bir projeye biriktirdikleri harçlıkları ile destek veren öğretmenlerimize de çocuklarına destek çıkan ve onları güçlendiren ailelerde de teşekkürü borç biliriz” dedi. Özkan kaya, Dünyanın dört bir yanında ihtiyaç sahibi insanların her türlü ihtiyaçları için İHH olarak yardımlarına koşmayı bir insanlık görevi olarak kabul ettiklerini belirterek, bu tür organizasyonların devam edeceği müjdesini verdi. ORHAN ŞİMŞEK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.