Öğretmenler doyasıya eğlendi

Öğretmenler doyasıya eğlendi
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Öğretmenler Günü münasebetiyle ilçe okullarında görev yapan öğretmenler ve ailelerini bu yıl da düzenlediği yemek organizasyonu ile bir araya getirdi.

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında bu yıl iki akşam olarak düzenlenen yemek ve konser programı çok sayıda eğitimcinin yoğun katılımıyla şölen tadında gerçekleşti. Marin Princess Hotel’de gerçekleşen geceye öğretmenlerin eşleri ve aileleri yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Erşahin, Çatalca Belediyesi Başkan yardımcıları ile Meclis Üyeleri de eşleri ile birlikte katılım gösterdi.

Cem Kara katılamadı
Kendisi de 25 yılını eğitim camiasında geçiren ve Belediye Başkanlığı görevine geldiği ilk yıldan itibaren eğitime verdiği destekleri aralıksız sürdüren Başkan Cem Kara'nın il dışında olması nedeniyle geceye katılamadı. Etkinliğe katılan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'ya vekaleten Başkan Yardımcısı Dursun Duran Kaya, Başkan Yardımcıları Ayhan Tutun, Cengiz Uçar, Erhan Güzel, Fehmi Akyüz, Ufuk Akın ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ramazan Ilgın konukların her biri ile yakından ilgilendi. Başkan Yardımcısı Dursun Duran Kaya, organizasyona bu yıl da katılım sağlamalarından dolayı tüm öğretmenlere ve ailelerine Başkan Kara adına teşekkürlerini iletti.

Kara’nın selamını iletti
Başkan Yardımcısı Dursun Duran Kaya yaptığı konuşmada davetlilere Başkan Cem Kara'nın selamını ileterek, "Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürüm, Başkan Yardımcısı arkadaşlarım, çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğin mimarlarına dönüştüren saygıdeğer meslektaşlarım, öğretmenlerim; Çatalca Belediye Başkanımızın sizler için düzenlediği gecemize hoş geldiniz. Rahat ve doyasıya eğlenebilmeniz adına Çatalca'mızda büyük bir aile olan öğretmenlerimizi iki güne bölüp, eğitimin her kademesinde büyük başarılar elde ederek, 25 yılını sizler gibi öğretmen ve yönetici olarak hizmet ederek geçiren, son 10 yıldır da ilçemizde Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Başkanımız Cem Kara, il dışında bulunduğundan bu gece aramızda bulunamamıştır. Sizlere Başkanımız Cem Kara'nın sevgi ve saygılarını iletirken, Öğretmenler Günümüzü de kutluyorum" dedi.

Saatcı ve Yıldız coşturdu
Gecenin devamında canlı müzik eşliğinde eğlenen ve dans eden öğretmenler, sanatçılar Bukte Saatcı ve Cihan Yıldız eşliğinde unutulmaz bir öğretmenler günü kutlaması yaşadı. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.