Okul çevrelerinde sıkı denetim sürüyor! Cezalar kesildi

Okul çevrelerinde sıkı denetim sürüyor! Cezalar kesildi
İstanbul Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki ekipler pazartesi günü açılan okulların ardından geçen 4. günde de denetimlerini sürdürdü. Araçlar durduruldu, evraklar kontrol edildi ve şüpheli kişilere yönelik GBT sorgulaması ve üst araması gerçekleştirildi.

Orta derecedeki okul çevrelerinde gerçekleştirilen denetimler sürüyor. Öğrenciler başta olmak üzere aileler ve öğretmenlerin yanısıra halkın da güvenliğini sağlamak için çalışan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü görev başındaydı.

Sultanbeyli Sultan Alpaslan Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi çevresinde Çocuk Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerin katılımıyla  uygulama gerçekleştirildi.

Motosikletli Yunus Timleri, Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri ile İlçe Emniyet Müdürlüklerine bağlı ekipler de katıldı. Uygulama çerçevesinde, okul önleri ve yakınlarında şüpheli araçlar ile servis araçları durdurularak kontrol edilirken, şüpheli kişilere de GBT uygulaması ve üst araması yapıldı. Mobil Okul Timleri, okullar civarında gerekli emniyet tedbirlerini alırken, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler de okul servis minibüsleri ve sürücülerinin kontrollerini gerçekleştirdi.

Eksik evrak olan sürücülere cezalar kesildi. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.