Omuz omuza olacağız

Omuz omuza olacağız
Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Belediyesi’nin 60. yıldönümünde ilçeye önemli hizmetler yapanlara “Üstün Hizmet Madalyası” verdi. Akgün, “Bu şehrin gelişmesi için her zaman omuz omuza olacağız” dedi

TÜYAP Palas Otel’de gerçekleştirilen törende Büyükçekmece’nin ilçe belediyesi olduğu günden bu güne kadar görev yapmış kaymakamlar, belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarına Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün tarafından üstün hizmet madalyası ve berat verildi. 

Mutluluk şehri yaptık
Büyükçekmece’nin gelişmesinde sosyal, kültürel, ekonomik ve eğitim alanında katkıda bulunan kişilere hizmetlerinden ötürü teşekkür ettiğini belirten Başkan Dr. Hasan Akgün şu şekilde konuştu: “Türkiye’nin en büyük Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali’ni Büyükçekmece Belediye Meclisi’yle birlikte yarattık. Bizim yaptığımız TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi Avrupa’ya açılan Türkiye’nin en büyük penceresi olarak Büyükçekmece’de oluştu. Türkiye’nin ilk defa en büyük televizyon kulesini biz yaptık. Büyükçekmeceliler olarak bu şehrin gelişmesine, bu şehrin büyümesine, insanların yaşayabileceği kişi başına 130 metre kare yeşil alan düşen bu yaşanabilir mutluluk şehriniz biz hep birlikte yaptık. Bu şehrin bu evreye gelmesinde emeği olanlara şahsım ve büyük Büyükçekmece ailemiz adına teşekkür ederim. Bu şehre yapmış olduğunuz hizmet ve onur madalyalarını sizlere takmak için buraya davet ettik. Bu davete icabet ederek geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Bu şehre hizmet vermiş ama aramızdan ayrılanlara yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Her zaman hep birlikte bu şehrin gelişmesi için omuz omuza diyorum.”  İlçede daha önce görev yapan belediye başkanlarının ve kendi döneminde imar konusunda taviz vermeyerek Büyükçekmece’yi İstanbul’da örnek gösterilen bir ilçe yaptıklarını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.