Önce Diva sonra İrem

Önce Diva sonra İrem
Yalova Çınarcık'da bulunan Mavish Beache Disco, 25 Haziran'da Türk müziğinin divası Bülent Ersoy'u, 2 Temmuz'da ise popun kraliçesi İrem Derici'yi müzikseverle buluşturacak

Türk Sanat Müziği'ne yorumu ile can katan Türkiye'nin Divası usta sanatçı Bülent Ersoy, kendisini izlemeye gelen sevenlerinin kulaklarının pasını her konserinde siliyor ve magazin gündeminden bir an olsun düşmüyor. Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, sahnesinde full orkestrası ile canlı performansıyla adından yine söz ettirecek. Ünlü sanatçı 25 Haziran’da Yalova/Çınarcık'lı hayranları ile Mavish Beach Disco'da buluşacak. Giydiği sahne kıyafetleri ile gündemden düşmeyen Bülent Ersoy , Yalova/Çınarcık'lı hayranları için özel repertuvar hazırlayacak. Daha önceki sahnelerinde okuduğu şarkıları ile kendisini izleyenlerden tam not alan ünlü sanatçının yine herkesi kendine hayran bırakması bekleniyor.


İrem Derici şov yapacak

Türk pop müziğinin güçlü ve sevilen ismi İrem Derici de, 2 Temmuz Cumartesi günü Saat 22.00'da Yalova Çınarcık'lı hayranları ile buluşuyor. Her yaptığı ve her açıklaması ile magazin gündeminden düşmeyen ünlü şarkıcı İrem Derici, sahne performansıyla adından yine söz ettirecek. Sahne kıyafetleri ve yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen İrem Derici, hayranları için özel şovlar yapacak. İrem Derici sahnesinden sonraki gün 3 Temmuz'da ise Yalova Çınarcık'da yer alan Mavish Beach Disco'da sevilen sanatçılardan Serdar Ortaç sevenleri ile bulaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.