Önce esnaf sonra biz

Önce esnaf sonra biz
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Yakacık esnafıyla kahvaltı programında bir araya gelerek, esnafın sorunlarını ve önerilerini dinledi.

Esnafın önceliklerinin kendileri için önemine değinen Öz, “Önce sizlerin istekleri arzuları sonra bizim projelerimiz gelir” dedi. Etkinliğe, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları; Hüseyin Tozkoparan, Av. Hüsnü Yeşilyurt, Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi Başkan Danışmanı Gülcemal Fidan ile çok sayıda meclis üyesi ve birim müdürü katıldı.

Yakacık'a proje sözü verdi
Başkan Altınok Öz ve heyeti, etkinlik boyunca Yakacık esnafının sorunlarını ve önerilerini dinledi, yapılması gerekenleri not aldı. Bir esnafın Yakacık’ın ilk Belediye Başkanlığı’nı yapan merhum Kadri Evsen’in isminin yaşatılması gerektiğini söylemesi üzerine Başkan Altınok Öz, katılımcılara bir söz verdi. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, en yakın zamanda Yakacık’ta hayata geçecek bir projeye ‘Kadri Evsen’ isminin verileceğini kaydetti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.