Öncelik huzur

Öncelik huzur
Sosyal medya hesabından Avcılar'da gerçekleştirdikleri denetleme ve kontrollere ilişkin bilgi veren İlçe Kaymakamı Hulusi Doğan, “Bizim için huzur her şeyden önemlidir” dedi. Doğan, Avcılar'da seyyar satıcılara ve kaçak balıkçılık yapanlara karşı aldıkları önlemleri paylaştı

Şimdiye kadar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettirmeyi başaran Avcılar İlçe Kaymakamı Hulusi Doğan, sahilde seyyar satıcılık yapan ve denizlerde kaçak avlanma yapan kişilere ilişkin aldıkları önlemleri anlattı. Gerek yüksek sesle gürültü kirliliğine yol açanlara gerekse de seyyar satıcılık yaparak sahilde kargaşaya yol açanlara hiçbir zaman geçit vermeyeceklerini anlatan Doğan, “Bizim için huzur her şeyden önemlidir. Önceliğimiz vatandaşlarımızın huzurunu sağlamak ve güvenliğini sağlamak, onlara güvenle sokaklarında gezebildiği bir ilçe sunmaktır” dedi.

Üstün bir gayretle çalışıyoruz
Avcılar için oldukça üstün bir gayretle çalıştıklarını anlatan Doğan, “Sahilde seyyar satıcı ve motorlara yönelik uygulama yapılmış, Cumhuriyet Caddesi'nde de asayiş ve gürültü yapan araçlarla motorlara yönelik uygulama yapılmıştır. Avcılar'ın her noktasında huzurun sağlanması için üstün gayretle çalışılmaktadır. Emniyetimize ve İBB zabıtaya teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.