Onlar mutluysa biz de mutluyuz

Onlar mutluysa biz de mutluyuz
Çocukların yarıyıl tatillerini hem keyifle geçirecekleri hem de sanatla iç içe olacakları bir şenlik programı hazırlayan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, eğlenmeye gelen çocuklarla ve aileleriyle bir araya geldi. Üner, "Onların mutlu olması, bizleri de mutlu ediyor" dedi

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, yarıyıl tatilinde çocukların güzel vakit geçirmelerini sağlamak için “Yarıyıl Şenliği” düzenledi. Haftasonunu Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde müzikli tiyatro oyununu neşeyle izleyerek geçiren çocuklar dün de kendileri için hazırlanan birbirinden eğlenceli etkinliklerle eğlenceli anlar yaşadı. Kültür Merkezine aileleri ile birlikte gelen yüzlerce çocuk dev top havuzuna girdi, palyaçolar ve çizgi film maskotlarıyla birlikte balon patlatma gibi oyunlar oynarken sihirbazlık gösterilerini büyük bir heyecanla izledi. Yapay kar yapımı ve ebru sanatının hassasiyetini eğlenceyle bir arada öğrendi.

Tüm çocuklarımızı bekliyoruz
Çocukların bu eğlencelerine tanıklık eden Başkan Mesut Üner, çocuklarla ve aileleriyle yakından ilgilenerek her biriyle hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. Çocukların hoş vakit geçirmelerini ve evlerine güzel anılarla dönmelerinin mutluluğunu birlikte yaşadıklarını ifade eden Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, “Çocuklarımız için hazırladığımız Yarıyıl Şenliği ile çocuklarımız tatillerini güzel geçirsinler istiyoruz. Yaptığımız bu faaliyetlerde amacımız geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı mutlu edebilmek. Onların mutlu olması, bizleri de mutlu ediyor. Çocuklarımız için hazırladığımız Yarıyıl Şenliğimize tüm çocuklarımızı bekliyoruz” dedi.


Haydi çocuklar eğlenceye
Yarıyıl Şenliği kapsamında 2 Şubat tarihine kadar her gün saat 13.00 ile 16.00 arasında yarışmalar, çocuk discosu, etkinlikler, oyunlar, çizgi film maskotları ve palyaçolar, dev top havuzu, ücretsiz sinema, sihirbazlık ve tiyatro gösterileri çocuklarla buluşmaya devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.