Otobüsçülerden TBMM’ye çıkarma

Otobüsçülerden TBMM’ye çıkarma
İstanbul Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası sorunlarının çözümü için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) bir dizi ziyarette bulundu. Otobüsçüler sorunlarını içeren dosyayı milletvekillerine takdim etti.

istanbul Özel Halk otobüsleri Esnaf Odası Başkanı ve Özulaş A.Ş. Başkanı Göksel Ovacık ve yöneticiler TBMM'de milletvekilleri ile görüşerek halk otobüsleri camiasının istek ve taleplerini iletti. Sektöre katkı sağlamak amacıyla sorunların ve çözüm yollarının olduğu bir dosyayı bölge millekvekillerine ilettiklerini söyleyen İstanbul Özel Halk otobüsleri Esnaf Odası Başkanı Ovacık, “Yıllar sonra ilk defa yönetim kurulu olarak TBMM ziyareti milletvekilleri ile hem tanışma hem de sorunları içeren dosyaları verilmesi ve takip edilmesi konusunda sektöre önemli bir katkı sağlayacaktır” açıklamasını yaptı.

Sorunları ilettik
Ovacık, “KDV muafiyeti veya indiriminin sağlanması, 2918 sayılı kanunda kimlik tanımının yapılması ile birlikte Türkiye genelinde tek bir yönetmeliğin çıkarılması ve ücretsiz taşıma destek miktarının artırılması, ödemenin yolculuk sayısına (tıklama başına) göre yapılması konularını içeren talepleri milletvekillerine ilettik. Özel halk otobüsleri heyetine yakın ilgi gösteren milletvekilleri esnafın her zaman yanında olduklarını belirterek sorunları bildiklerini ve çözümü konusunda destek olacaklarını söylediler” dedi.UFUK ÇOBAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.