Otomobil şarampole devrildi: 1 ölü, 4 yaralı

Otomobil şarampole devrildi: 1 ölü, 4 yaralı
Şarampole devrilen otomobildeki 9 yaşındaki Yakup Yüksekyayla (9) yaşamını yitirdi, 4 kişi ise yaralandı.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde şarampole devrilen otomobildeki 9 yaşındaki Yakup Yüksekyayla (9) yaşamını yitirdi, 4 kişi ise yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Siverek- Şanlıurfa karayolunun 12'nci kilometresinde meydana geldi. İbrahim Halil Yüksekyayla (30) yönetimindeki 16 AJC 700 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada yaralanan sürücü ile otomobilde bulunan akrabaları Saadet (54), Kamile (71), Sultan (18) ve Yakup Yüksekyayla, çevredekilerin yardımıyla bulundukları yerden çıkarılırken, otomobil ise daha sonra alev aldı.

İhbar üzerine kaza yerine sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılar sağlık ekiplerince kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Siverek Devlet Hastanesine kaldırılırken, itfaiye ekipleri otomobildeki yangını söndürdü. Yaralılardan durumu ağır olan Yakup Yüksekyayla, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Yüksekyayla'nın cenazesi hastanenin morguna kaldırılırken, diğer yaralıların ise tedavisi devam ediyor.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.