Otoparktan başka bir şey yapılamaz!

Otoparktan başka bir şey yapılamaz!
Çatalca Belediye Meclisi’nin Ekim Ayı Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Cem Kara başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın belediyenin yapmış olduğu satışlarla ilgili muhalefetten gelen soruları cevaplanması ile devam etti.

AK Parti Meclis Üyesi Metin Sezer’in "İlçede otopark ihtiyacı varken otopark lejantı olan bir alanın neden satıldığı" sorusuna cevap veren Kara, bahse konu olan alanın otopark olarak değerlendirileceğini belirtti. Kara, "Burada konu olan 532 metre yer, otopark alanıdır ve alan şahıs otopark dışında herhangi bir tasarrufta bulunamaz. Yani alan arkadaşımız burayı otopark olarak değerlendirmek durumundadır, başka bir yapı yapmak söz konusu değildir” ifadelerine yer verdi.

Büyükşehir neden yapmadı
Büyükşehir tarafından Çatalca Cumhuriyet Meydanı’nın altına yapılması projelendirilen otoparkın bugüne kadar neden yapılmadığını soran Kara, "Ancak, bu proje yapılmadı diye ah vah etmenin de bir gereği yoktur çünkü Çatalca Belediyesi 30-40 araçlık bir otopark projesi değil, 500-600 aracı rahatlıkla alacak bir otoparkı yapmış ve ücretsiz olarak Çatalca halkının hizmetine sunmuştur" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.