Oturan aday olmayacağım

Oturan aday  olmayacağım
CHP Küçükçekmece İktidar Gönüllüleri Başkanı, İşadamı Engin Ertaç CHP’den Küçükçekmece Belediye Başkan adaylığını yaptığı basın toplantısı ile açıkladı. Ertaç “Küçükçekmece’nin evladıyım. Oturan aday olmayacağım" dedi

KÜÇÜKÇEKMECELİ yerel basın mensupları ile sabah kahvaltısında buluşan Engin Ertaç, "Yıllardır Küçükçekmece’de yaşıyorum. Burası benim evim. İnandığım için buradan aday adayıyım. Son genel seçimlerde partimiz beni 21. sırada milletvekili adayı gösterdi. Özveri ile gece gündüz çalıştım. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte onun arkasında adalet yürüyüşünde yer aldım. 24 gün boyunca beraber yürüdük. Şimdide olsa yine yürürüm. Ben asla oturan aday olmayacağım. Yıllardır burada yaşıyorum. Evim, aşım, akrabamız burada" dedi.

Gönüller yapmaya geliyorum
Küçükçekmece’de yapılacak çok iş olduğunu söyleyen Ertaç, Küçükçekmece’ye ivme kazandıracağız. Spordan sanata bir çok alanda faaliyetlerimiz olacak. Projelerimiz hazır. Belediye başkanı olduğumuz zaman bu projeleri teker teker hayata geçireceğiz. Mega projelerimiz var, ama en çok insanların gönüllerinde yer yapmaya geliyorum. Küçükçekmece’de şu anda muhalefet ile iktidar partisi arasında toplamda doksan bin oy farkı var. Bu fark çok büyük. Bu farkı kapatacağına inanan bir adayım. İyi bir aday iyi bir kadro çıkarılmalı. Halka ve partiye hizmet edecek adayın çıkması gerekiyor. Çocuklarıma, partililerime, halkımıza ve kendime verdiğim söz çerçevesinde Küçükçekmece ilçemizde CHP İktidar gönülleri, saha ekiplerimiz ve yürütme kadromuz ile birlikte mahalle mahalle çalışacağız" açıklamasını yaptı.

Kim aday olursa desteklerim
Ertaç sözlerini şöyle noktaladı: "Biz, bu değişimi gerçekleştireceğimizin iddiasını en güçlü şekilde ortaya koyuyoruz. Çünkü biz bu davaya inandık, baş koyduk. Ancak, en başta da söylediğim gibi “Küçük olsun benim olsun” anlayışından uzak, “Büyük olsun hepimizin olsun” anlayışına yakınız. Bu çerçevede  örgütümüzün, partimizin yönetim kademelerinin ve Küçükçekmece halkının beklentilerine cevap verebilecek, CHP’yi Küçükçekmece’de iktidara taşıyacağına inandığımız, partimizin tercih edeceği partili ve Küçükçekmeceli başka bir isim olursa şahsım ve ekibim aday gösterilen kişiye maddi manevi tüm gücümüzle destek veririz." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.