Oyları çalınan biziz

Oyları çalınan biziz
AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı, Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen Vefa ve Teşkilat İftarı'nda buluştu. İftarda konuşan İlçe Başkanı Dilaver Sargın, 23 Haziran'da yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini anımsatarak, “Birileri mağdur edebiyatı yapıyor ama asıl mağdur olan biziz, oyu çalınan biz. Şimdi tekrar sandığa gideceğiz ve inanıyorum ki kazanacağız” dedi

AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı, Vefa ve Teşkilat İftarı'nda bir araya geldi. İlçe Başkanı Dilaver Sargın'ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftara; 31 Mart seçimi öncesi Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Necati Işık, Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, Sorumlu il Yürütme Kurulu üyesi Kemal Uyumaz, İstanbul Milletvekili Emine Sare Aydın Yılmaz ve MHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ahmet Ali Aydın ile çok sayıda partili katıldı.

Sandıklar usülsüz
İftarda konuşan İlçe Başkanı Sargın, 31 Mart seçimlerinin 6 Mayıs'ta iptal edildiğini anımsatarak, “Şimdi sorulan soru şu; bir zarfta 4 oy varken sadece İBB seçimi iptal ediliyor diyorlar. YSK değerlendirmelerini itiraza bakıp yapar. YSK, bu seçimlerde kanuna aykırı olarak memur, başkan ve üyelerin oluşturduğu sandıklardan 123'ün de usülsüzlük tespit etmiştir. Bu sandıklardan çıkan oy 42 bine     tekabül ediyor. İki aday arasındaki farktan çok daha fazla bir oy ortaya çıktığı için seçim iptal edilmiştir. Bunu iyi anlatmalı ve anlatmalıyız” dedi.

Sandıkları saydırmadılar
CHP'li Ekrem İmamoğlu'nu da eleştiren Sargın, “Mağdur edebiyatı yapanlar var. Asıl mağdur biziz. Oyu çalınan, oyu iç edilen biziz. Sandıkların sadece yüzde onunu yeniden saydılar. Sandıkların tamamını açsalardı sonuç lehimize olacaktı, Binali Yıldırım İBB Başkanı olacaktı. Her şeyi konuştular fakat sandıkları saydırmadılar. Şimdi önümüzde yeni bir süreç var. 23 Haziran'da tekrar sandığa gideceğiz. Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğiz” diye konuştu.

Erdoğan düşmanlığı yapıyorlar
AK Parti'ye karşı Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı yapıldığını anlatan Sargın, “Karşısındaki İmamoğlu ise CHP'nin adayıdır. Ama tekmiş gibi gezmektedir. Kendisi CHP'nin adayıdır ve CHP'yi destekleyenler PKK, FETÖ gibi dış güçlerdir, terör örgütleridir. O yüzden onun adını İmamoğlu diye anmayın, CHP adayı diye anın. Kendisini biz Beylikdüzü'nden çok iyi tanıyoruz. Gezi zamanı Beylikdüzü'ndeki gençleri toplayıp Gezi'ye götüren kendisi, ilçe binamızı taşlatan kendisi. Biz bunların hiçbirini unutmadık” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.