Park halinde bulunan TIR, içindeki paralarla yandı

Park halinde bulunan TIR, içindeki paralarla yandı
Samsun Atakum ilçesinde, park halindeki TIR’da çıkan itfaiyenin müdahale ettiği yangında nakliye işinden elde edilen 4 bin lira para ve bazı önemli evrakların da kül olduğu belirtildi.

Yangın, saat 19.00 sıralarında Yenimahalle’de meydana geldi. Park halindeki 55 LF 060 plakalı TIR, birden alev aldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Cadde, güvenlik gerekçesiyle bir süre trafiğe kapatıldı. Alevlere müdahale eden ekipler, yangını kısa sürede söndürdü. Yangının elektrik kontağından çıktığı tespit edildi. Yanan TIR'da hasar oluşurken, araçta bulunan ve nakliye işinden elde edilen 4 bin lira para ve bazı önemli evrakların da yanarak, kül olduğu öğrenildi.



“YETİŞEMEDİK”

Araç sahibi Fatih Bayrak, yaklaşık 100 bin lira maddi zararı olduğunu belirterek, “Aracın elektrik kontağından dolayı yangın çıktı ve aracımız kullanılamaz hale geldi. Birden alev aldı. Alevleri fark ettik ama yetişemedik. 100 binin üzerinde maddi zararımız var, araç kullanılmaz hale geldi. Park halinde burada duruyordu, yük almaya gelmiştik” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.