Pendik'te feci kaza! Otomobil ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı

Pendik'te feci kaza! Otomobil ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı
Pendik'te sabah saatlerinde bir otomobil ve kamyonetin çarpışması sonucunda 2 kişi hayatını kaybetti.

Pendik'te sabah kazayla başladı. Yaylalar Mahallesi'nde meyedana gelen kaza sonucunda 2 kişi yaşamını yitirdi. Saat 05.30 sıralarında çift yönlü cadde üzerinde karşı yönlerden gelen bir otomobil ve minibüs henüz belirlenemeyen bir sebeple kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın ardından otomobil içerisindeki Ömer Faruk Özışık ve yanındaki kişi araca sıkıştı.

2 kişi hayatını kaybetti
Olayı gören vatandaşlar derhal polis, itfaiye ve sğalık ekiplerini çağırdı. Olay yerine intikal eden ekipler duruma müdahale etti ve araçta sıkışık bir halde kalan Ömer Faruk Özışık ile beraberindeki kişinin olay yerinde hayatlarını kaybettiğini belirledi. Kaza sonrası polis ekipleri olay yerine güvenlik şeridi çekerken olay yeri inceleme ekipleri cesetler üzerinde incelemelerde bulundu. Olay yeri inceleme ekipleri kazanın olduğu cadde üzerindeki incelemelerinin ardından olay yerinde hayatını kaybeden Ömer Faruk Özışık ve üzerinden kimlik çıkmayan şahsın cenazesi Kartal Dr. Lütfi Kırdar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kriz geçirdiler
Kaza sonrası hayatını kaybeden şahsıların yakınları acılı haberi alınca olay yerine koştu. Olay yerine gelen acılı yakınlar, yakınlarının cansız bedenini ile karılaşınca sinir krizi geçirdi. Acılı yakınları polis ve sağlık ekipleri sakinleştirdi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.