Polis yeleği ve telsizli göçmen kaçakçılığına 13 gözaltı

Polis yeleği ve telsizli göçmen kaçakçılığına 13 gözaltı
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, taşıyan göçmen kaçakçılarına yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda; Suriyeli 82 düzensiz göçmen yakalandı.

Gaziantep'te jandarmanın düzenlediği operasyonda 82 kaçak göçmen yakalandı, 13 organizatör gözaltına alındı. Operasyonda polis yeleği, tabanca, telsiz ve kelepçe ele geçirildi. Şüphelilerin, yelek ve telsizi, göçmen kaçakçılığı sırasında kullandıkları tespit edildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, taşıyan göçmen kaçakçılarına yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda; Suriyeli 82 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmen kaçakçısı oldukları suçlamasıyla 13 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda polis yeleği, tabanca, telsiz ve kelepçe, kaçakçılıkta kullanılan 6 araç ile 1 ruhsatsız tüfek ele ele geçirildi.

Organizatörlerin, polis yeleği ve telsizi, göçmen kaçakçılığı sırasında kullandıkları belirlendi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 11'i tutuklandı, 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.