Rıza Doğan: Halkın derdini esnaf anlar!

Rıza Doğan: Halkın derdini esnaf anlar!
Onur Hipermarketleri kurucularından Rıza Doğan, CHP Beylikdüzü İlçe Binası’nda milletvekili aday adaylığını duyurdu. Doğan, “Halkın derdini en iyi esnaflar anlar” düşüncesini işaret ederek, “Ayrımcılık yapmadan, herkese eşit mesafede hizmet etmek için buradayım” sözleriyle adaylığını ilan etti

BARIŞ KIŞ- Uzun yıllardır ülkenin dört bir yanında insanlara hizmet veren Onur Market’in kurucu ortaklarından Rıza Doğan, CHP’den Milletvekili aday adayı oldu. 1966 Tunceli doğumlu, 3 çocuk babası olan Doğan, Avcılar’da başlayan esnaflık hayatına şimdilerde ‘Yuvam’ olarak dile getirdiği Beylikdüzü’nden milletin sesi olmak için yola çıktı. Doğan, '14 Mayıs’ta bahar gelecek, güzellik gelecek' sloganı ile duyurduğu aday adaylığında seçilmesi durumunda neler yapacağını partililere anlattı.

Tek amacımız hizmet etmek

Farklı çıkarlarla aday adayı olmadığını, sadece topluma nasıl daha fazla hizmet edebilirim düşüncesiyle yola çıktığını hatırlatan Rıza Doğan, yıllardır ticaretin içinde olan biri olarak, bunun avantajı ile daha iyi işlere imza atacağına inandığını söyledi. Doğan, “Birlik beraberliği sağlamak için insanların Ankara’ya gitmesini isterim. Ben başka çıkarlarla oraya gitmek isteyenlerden değilim. Sadece topluma daha fazla nasıl yardımcı olabilirim, nasıl ellerinden tutabilirim, nasıl öğrencilere daha iyi imkanlar sağlayabilirim diye bu yola adım attık. 2000’li yıllardan bu yana Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir neferi olduk. Bugünde gönül verdiğimiz partimizden milletimizin vekili olmak istiyoruz. Yıllardır ticaret yaptığımızdan dolayı da her partiyle, her siyasi görüşle ilişkilerimiz iyi. Bölücülüğe, kine, nefrete karşıyız. Aynı anlayışla Ankara’da milletimize hizmet etmek istiyoruz” dedi.

chp2-4

Cemevi de yaparız cami de

Milletvekili aday adayı Rıza Doğan, Onur Market olarak bugüne kadar insan ayrımı yapmadan hizmet ettiklerine parmak basarak şu ifadelerle adaylığını savundu, “Onur Market olarak 1500 kişiye istihdam sağlıyoruz. İnsan ayrımı yapmadan hizmet etmeye çalışıyoruz. Her siyasi görüşe, her inanca karşı her zaman eşit mesafede olmuşuzdur. Yeri gelmiştir cemevi yapmışızdır, yeri geldiğinde cami yapmışızdır. Sizlerde bunu bölgeden biliyorsunuz. Allah bir taraftan alırken bir taraftan verir. O yüzden bir verirken nereye, hangi inanca, hangi insana verdiğimizi sorgulamıyoruz.”

O mücadeleye hayran kaldım

Rıza Doğan, Kemal Kılıçdaroğlu’nun 6’lı masa için verdiği mücadeleye de hayran kaldığını söyleyerek, “Eğer bu birlik beraberlik devam ederse, bu şekilde birleşmeler artarsa ülkemiz en güzel günlerini yaşar. Bu sebeple, buna vesile olan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na tüm Türkiye’nin bir şükran borcu olduğunu düşünüyorum. Kendisini de buradan teşekkür ediyor ve görev verilmesi halinde kanımızın son damlasına kadar bu anlayışla halkımıza hizmet edeceğimizin sözünü veriyorum” dedi.

chp3-4

Benim işim bürokrasi değil hizmet

Doğan aday adaylığı duyurusunun son sözlerinde, seçilmesi durumunda “Birlik ve beraberlik’ anlayışını benimseyerek hizmet edeceğinin sözünü vererek, ‘Ben bürokrasiden anlamam, ben esnaflığı bilirim, ben toplumun birçok kesimine hizmet ettiğim için onların dillerini, dertlerini bilirim. Bugün meclise gitsem yine aynı düşünce ile her parti ile ilişkilerimi iyi tutup, parti ayırt etmeden her vatandaşımıza eşit mesafede hizmet etmek isterim” ifadeleriyle konuşmasını noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.