Safları sıklaştıralım

Safları sıklaştıralım
Cumhuriyet Halk Partisi Avcılar İlçe Başkanı Erhan Bozan, 10 Aralık’ta yapılacak ilçe örgütü seçimi için mesaj verdi. Bozan, “Safları sıklaştıralım, gücümüzü artıralım” dedi

10 Aralık'ta yapılcak CHP Avcılar İlçe Örgütü seçimlerine kısa bir süre kala ilçede siyasetin nabzı da yükseliyor. Gençlik Kolları Başkanlığı için yarışan Olgu Aslan'ın basın açıklamasının ardından konuşan İlçe Başkanı Erhan Bozan da, birlik ve beraberlik çağrısı yaparak, güçlenerek yola devam etmek istediklerinin mesajını verdi. CHP için mücadele etmek zorunda olduklarını anlatan Bozan bu anlamda gençlik kadar herkese pay düştüğünü söyleyerek; “Sorumluluk almak ve bu bayrağı daha ileri taşımak zorundayız” dedi.

Gençlik Kolları Başkanlığı için ilçede yarışan 4 isimden birisi olan Olgu Aslan, düzenlediği basın açıklaması ile adaylığını resmen duyururken, Avcılar'daki CHP iktidarını önce İstanbul'a daha sonra ise tüm Türkiye'ye yaymak için çalışacaklarını söyledi. 18 yaşından bu yana CHP içerisinde siyaset yaptığını da kaydeden Aslan, “AKP iktidarına karşı söyleyecek sözümüz var diyoruz. AKP'ye karşı toplumsal bir mücadele oluşturacağız. Mücadelemiz Avcılar’daki iktidarı yerelden genele yaymaktır. Bundan dolayı yürüyecek yolumuz var diyoruz. Topluma kök salmış, cumhuriyeti ilan etmiş, demokrasiye öncülük yapan Cumhuriyet Halk Partisi’nin öz gücü olan gençlik kollarının bir bireyi olarak sizlerin huzurunda gençlik kolları başkanlığına adaylığımı açıklıyorum”  ifadelerini kullandı.

Gençlerden iki şey istiyorum!
Aslan'ın ardından konuşan CHP Avcılar İlçe Başkanı Erhan Bozan ise gençlere yönelik tavsiyelerde bulundu. “Gençlikten sadece iki şey istiyorum” diyen Bozan isteklerini madde madde sıraladı. Bozan, “Birincisi görevlerini yaparken kendi özgür iradelerine, bağımsız akıllarına ve yüreklerine güvenecekler. Sadece Cumhuriyet Halk Partisi’nin programına tüzüğüne ahlakına ve dünya görüşüne uygun politikaların burada temsil edilmesi için taraf ve kararlı olacaklar. Bunların dışında hiçbir şeye odaklanmayacaklar. İkincisi ise yarışı yürütürken kimsenin etkisi altında kalmadan kendi farklarını yansıtacak şekilde daha arayış içinde ve yenilikçi olsunlar. Gençlerimizin bunları başaracağına yürekten inanıyoruz” diye konuştu.

chp avcılar gençlik kolları

2019 yılındaki seçimlerin önemine de değinen Bozan, “Biz kazanan CHP olsun diyoruz. Saflarımızı sıklaştırarak gücümüzü arttırmalıyız. Hepimiz Cumhuriyet Halk Partisi’ni her yerde iktidar yapmak için mücadele vermeliyiz. 2019’da partimizi iktidara taşımak için birbirimize burada söz vermeliyiz ve veriyoruz da. Bu vesile ile yola çıkan tüm genç aday kardeşlerimizin demokratik bir seçim gerçekleştirmelerini diliyor, yolları açık olsun diyorum” dedi. ANIL BODUÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.