Sanayiciler beceriksiz

Sanayiciler beceriksiz
AK Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Ercan Üner Hadımköy sanayicilerini kasalarını doldurmaya çalışmakla suçladı. HASİAD'ı eleştiren Üner, “40 dönüm araziyi onlara okul alanı olarak tahsis ettik. Ancak 1 yıldır kendilerinden haber alamıyoruz. 400 tane sanayici bir okul yapmayı beceremiyorsa, bu da onların ayıbıdır” dedi

AK Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Ercan Üner, Arnavutköy’de yayınlanan yerel gazete temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptı. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebeti ile Ak Parti İlçe Teşkilat binasında gazetecileri ağırlayan Ak Parti İlçe Başkanı Ercan Üner, gazetecilerin gününü kutladı,  gazeteciliğin zor ancak bir o kadar da önemli bir meslek olduğuna vurgu yaptı. İlçe Başkanlığı görevi önümüzdeki kongrede sona erecek olan Ercan Üner, genel merkez tarafından aday gösterilen Mustafa Candaroğlu'la ilgili de "Beni 24 yaşında ilçe başkanı olarak seçen irade bugün Mustafa kardeşimizi seçmişse benim aksi yönde hareket etmem mümkün değildir. Kişi isimleri ile ilgili sıkıntım yok, benim serzenişim ilçe başkan adayının belirlenme sürecindeki usul ile alakalıdır. Ben bu konudaki düşüncelerimi de bizzat Cumhurbaşkanımız ile paylaştım zaten. Çok yakında gerçekleşecek olan kongremiz umuyoruz ki hayırlı sonuçlar ortaya çıkaracaktır" değerlendirmesini yaptı.

Her zaman eleştiririm!
Kendisinin son dönemde yerel yönetimlerle ilgili sıkça eleştiriler yaptığını soran bir gazeteciye, bu eleştirileri şimdi değil, 1 yıl önce de yaptığını dile getiren Üner, “Sosyal medya hesaplarımı takip edenler bilirler. 1 yıl önce ne yazdıysam bugün de yazarım. İBB, BEDAŞ, Arnavutköy yerel yöneticileri, sağlık hizmetleri gibi konulardaki eleştirilerim yeni şeyler değil” dedi. 2019’da yapılması planlanan yerel seçimlerde Arnavutköy Belediye Başkanlığı’na aday olup olmayacağı sorusuna da "Benim için siyaset ilçe başkanlığı olarak sonlandırılabilir" diyen Üner, "Bir elime güneşi, bir elime ayı da verseler bir daha ilçe başkanlığı yapmam. Ancak olağanüstü bir durum olur, erken bir seçim kararı alınırsa bu göreve devam edebilirim. Bu da sayın cumhurbaşkanımızın tasarrufu olur" dedi. Üner, “Belediye Başkan adaylığı için şu an konuşmak doğru olmaz. O günün şartlarında bu konu yeniden konuşulur" ifadelerini kullandı.

HASİAD’a meydan okudu
Hasiad Başkanı Hüseyin Bozadağ’ı şov yapmakla suçlayan Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Av. Ercan Üner, "Sayın Başkan TV'lere çıkıp şov yapacağına verdiği sözleri yerine getirsin" çıkışını yaptı. "Hadımköy’deki sanayiciler ülke istihdamından daha çok kendi kasalarını doldurmak için sermayelerini artırmak için çalışıyorlar" eleştirisinde bulunan Üner, "Madem bu kadar güçlü bir sanayimiz ve sanayicimiz var, hodri meydan. 40 dönüm araziyi onlara okul alanı olarak tahsis ettik, protokoller imzaladık. Ancak 1 yıldır kendilerinden haber alamıyoruz. Önce söz verdikleri meslek lisesi projesini hayata geçirsinler. 400 tane sanayici bir okul yapmayı beceremiyorsa, bu da onların ayıbıdır" dedi.

İYİ Parti’yi ciddiye almıyoruz
Bir gazetecinin yeni kurulan İYİ Parti'yi sorması üzerine "Ben İYİ Parti diye bir     partiyi dikkate almıyorum" diyen Üner, "İyi bir Ak Partiliyim diyen tek bir kişinin bile İYİ Parti'ye geçeceğini düşünmüyorum. İYİ Parti'ye geçecek olan Ak  Partili varsa onlar da iyi bir Ak Partili değildir. Ak Parti'ye gönül vermiş birisi eğer ki artık AK Parti'ye oy vermeyecekse gidecekleri adres İYİ Parti değildir. Kendilerine daha yakın hissettikleri siyasi partiler var. Adresleri orası olur” açıklamasını yaprtı.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.